Ianna Novac, despre schimbările în rolul de mămică: „Nu dorm de trei luni”. Ce părere are vedeta despre alăptatul în public

Ianna Novac, despre schimbările în rolul de mămică: „Nu dorm de trei luni”. Ce părere are vedeta despre alăptatul în public © Sursă Instagram

Ianna Novac este în culmea fericirii de când a devenit pentru a doua oară mămică. Rodul iubirii ei și a soțului său, Octavian Dobrotă, s-a născut în luna august a acestui an, iar de atunci, cei doi sunt cei mai împliniți părinți. De când micuțul a venit pe lume, în viața vedetei au avut loc diverse schimbări. Iată care sunt acestea și ce părere are celebra soprană despre alăptatul în public!

Deși a dat naștere recent băiețelului său, Alexandru Teodor, Ianna Novac continuă să aibă aceeași viață activă, plină de evenimente. Pentru a face față, vedeta a recunoscut că are parte de un ajutor special, care îi ușurează creșterea celor doi copii minunați.

„Bunica este în permanență la noi, mămica mea care a crescut-o și pe Erika. I-am zis că nu o să-mi ajungă o viață să îi mulțumesc pentru tot ajutorul, pentru încrederea pe care o am în ea”, a mărturisit vedeta pentru Libertatea.

Cu toate acestea, vedeta nu reușește să se odihnească atât cât ar trebui. Pentru că trebuie să fie mereu cu ochii pe cel mic, nopțile o prind pe Ianna Novac trează. Însă toată oboseala dispare, atunci când vedeta își vede băiețelul fericit.

„Nu dorm de trei luni, de când s-a născut băiețelul nostru, dar nu contează. Am zis că voi dormi eu peste 2-3 anișori. Este frumos, suntem împliniți. Când îi văd fățuca dimineața și când îmi aruncă un zâmbet, nu mai contează nimic”, a povestit soprana pentru aceeași sursă.

Este sau nu de acord cu alăptatul în spațiile publice

Ianna Novac se numără printre femeile care sunt total de acord cu acest lucru. Vedeta își hrănește la sân bebelușul, chiar dacă se află în public. Atunci când celui mic îi este foame, Alexandru Teodor este hrănit imediat de mama sa grijulie.

“Niciodată nu m-am ferit. Mi se pare cel mai frumos lucru pe care l-a lăsat Dumnezeu, după un copil. Până la urmă, toți am păpat așa, nu știu de ce ar trebui să ne ascundem, din contră, cred că ar trebui să încurajăm lucrul acesta. Sigur, să fie de bun simț actul în sine, nu trebuie să fii în văzul tuturor și să fie ostentativ, dar nu trebuie să te ascunzi absolut deloc, e ceva natural”, a mai spus Ianna Novac pentru sursa menționată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro