Botez cu ştaif în lumea bună. Ianna Novac şi-a creştinat băieţelul

+4 click pentru
galerie

Botez cu ştaif în lumea bună. Ianna Novac şi-a creştinat băieţelul © Facebook

A fost petrecere mare, duminică seară, în lumea mondenă. Îndrăgita soprană Ianna Novac şi-a botezat băieţelul, pe Alexandru Theodor. La petrecere au luat parte foarte mulţi artişti, iar evenimentul a fost unul exact cum şi l-au dorit cei doi părinţi.

Ianna Novac şi soţul său, în al nouălea cer

Ianna Novac se poate declara o femeie fericită şi împlinită, după ce şi-a văzut visul cu ochii. Artista a devenit mamă de două ori, iar totul îi merge din plin. Duminică, Ianna Novac şi soţul său au decis să organizeze un botez cu ştaif în cinstea băieţelului lor, care a venit pe lume în luna august.

Au fost momente magice şi pline de bucurie, iar la petrecerea dată de Ianna Novac au luat parte foarte mulţi artişti, dintre aceştia făcând parte Corina Chiriac şi Marcel Pavel, dar şi vedete ca Adriana Bahmuţeanu sau Clara Rotescu.

"Bună seara, dragii mei prieteni! Sărbătorim creștinarea lui Alexandru Teodor, fiul sopranei Yanna şi al tenorului Octavian Dobrotă! Să le trăiască! ❤🙏😍", a scris Marcel pe Facebook.

Ianna Novac, probleme la naştere

Acum este cea mai fericită femeie, iar viaţa i s-a schimbat radical de când a venit mamă pentru a doua oară, însă nu la fel au stat lucrurile în timul naşterii. Ianna Vovac a avut probleme serioase din cauza medicilor.

"Naşterea a fost naturală, memorabilă! Nu neaparat că am ajuns eu târziu la maternitate... S-a declanşat în timpul nopţii, totul a decurs normal pentru că organismul meu a fost pregătit pentru o naştere naturală. Acei oameni de la acel spital privat nu au făcut faţă, s-au mişcat foarte lent, eu am cerut epidurală ca să nu simt în totalitate durerea şi au fost mai înceţi. Am născut ca o eroină, a fost îngrozitor", a povestit Ianna Novac la "Agenţia VIP".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro