Iasmina, fosta lui Daminuţă, relaţie cu Culiţă Sterp? Cum a reacţionat când a fost întrebată de fani

+3 click pentru
galerie

Iasmina, fosta lui Daminuţă, relaţie cu Culiţă Sterp? Cum a reacţionat când a fost întrebată de fani © Foto: Instagram

Deşi şi-a anunţat relaţia cu un medic arab, acum, Iasmina, fosta soţie a lui Cristian Daminuţă, a fost luată la întrebări cu privire la o eventuală relaţie cu Culiţă Sterp.

Chiar la scurt timp duăă ce şi-a făcut publică noua relaţie, Iasmina a fost uimită de întrebarea unui fan. Într-un mesaj pe reţelele sociale, acesta a vrut să ştie dacă între Iasmina şi Culiţă Sterp se înfiripă o frumoasă poveste de dragoste, mai ales că fiecare este separat de fostul partener, iar cei doi par că se şi potrivesc de minune.

"Eşti împreună cu Culiţă Sterp", a întrebat fanul. "Nici nu ştiu cum să reacţionez la această întrebare. De unde până unde asocierea", a fost reacţia Iasminei.

CITESTE SI: VIDEO / Cristian Daminuţă, întânire de gradul zero, de ziua lui. Fosta soţie şi actuala iubită au stat faţă în faţă!

Iasmina, despre relaţia cu medicul arab

"Am o relaţie cu un bărbat care este doctor şi este un om excepţional. Mergem peste tot, acum o să vină să-i cunoască pe ai mei, după care voi merge să-i cunosc pe ai lui. Şi mai departe vedem. S-ar putea să plec să mă mut acolo, nu ştiu sigur. Vreau să-mi deschid şi aici în Timişoara o afacere, nu ştiu sigur ce o să fac. Este arab, este tânăr, este doctor, face parte dintr-o familie foarte bună. Două, trei luni. Două luni cred, ceva de genul, doar că relaţia este destul de seriosă. Plecăm peste tot. Luna viitoare plecăm pe la Roma, nu ştiu, vine în România, după care Abu Dhabi. Păi nu, tocmai asta este că va veni în ţară, vom vedea ce vom face. Nu ştiu sigur dacă sunt pregătită să plec şi să renunţ la ţara mea şi la ai mei şi să plec atât de departe, dar asta vedem cum o să fie. Teoretic el vrea să mă mut acolo. (...) Este doctor stomatolog, are clinica lui acolo.  El îşi doreşte foarte mult, pentru că acolo nu poţi să ai o relaţie, nu ştiu exact prea multe detalii, dar prima dată trebuie să fii căsătorit, după care, nu ştiu exact detaliile, dar din ce ştiu ar vrea mă ceară în Abu Dhabi, iar apoi să mergem la părinţii lui", a spus Iasmina, fosta soţie a lui Cristian Daminuţă. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro