Fostă soţie de fotbalist, cu sânii mutilaţi. Vedetă acuză că a fost operată de un medic stomatolog / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Fostă soţie de fotbalist, cu sânii mutilaţi. Vedetă acuză că a fost operată de un medic stomatolog © Foto: Captură

Fosta soţie a unui celebru fotbalist spune că are sânii... mutilaţi! Tânăra susţine că tot calvarul ar fi început după o intervenţie chirurgicală de mărire a bustului. Doctorul care ar fi operat-o ar fi stomatolog şi nu ar avea diplomă de chirurg plastician.

Ajunsă în pragul disperării din cauza durerilor şi a aspectului busului său, Iasmina Halas, fosta nevastă a lui Cristian Daminuţă, pentru că despre ea este vorba, a făcut dezvăluiri... de groază la "Acces Direct".

"Sunt mutilată. Operaţia mea arată horror. Mi-a puşcat operaţia aici", a spus Iasmina Halas îndurerată. O doare atunci când se priveşte în oglindă. O doare când se priveşte şi simte că nu se mai recunoaşte. Iasmina e... disperată de când sânii ei arată aşa cum îi vedeţi şi voi! Viaţa sexy blondinei s-ar fi schimbat radical, după ce ar fi fost operată de un chirurg fără... diplomă, acuză tânăra.

"Am aflat că acest doctor este doctor stomatolog şi nu chirurg plastician. Încă profesează şi încă este în clinică. El face şi buze, şi fund, şi alte cele", a spus aceasta.

Totul ar fi început în urmă cu un an, când Iasmina, fosta soţie a fotbalistului Cristian Daminuţă, a decis să îşi facă o intervenţie la sâni. Sânii i s-ar fi lăsat, deoarece a făcut sport de performanţă, timp de 10 ani. Iar când o prietenă i-a recomandat un medic, Iasmina nu a mai stat pe gânduri.

"El împreună cu un alt doctor m-au operat. Au fost împreună în sala de operaţie. Când mi s-a făcut anestezia, am adormit cu faţa dânsului. Era acolo. Era în halat.  Intrase în sala de operaţie", a spus Iasmina Halas.

Însă, prima operaţia nu ar fi fost una de succes, acuză focoasa blondă. "Implantul a rămas aici. Sânul meu a căzut. Am avut rană deschisă. Tot îi trimiteam poze domnului doctor, îl întrebam ce se întâmpla cu sânul meu. Mi se spunea că este ceva normal, să aştept, că urmează să se închidă, că nu se întâmplă nimic", a spus blondina.

Dar, după 3 luni, Iasmina ar fi ajuns, din nou, pe masa de operaţie. A aceluiaş doctor, susţine tânăra. Iasmina Halas spune că e cu moralul la pământ din cauza durerilor şi a aspectului sânilor ei. Şi chiar dacă cei dacă dragi, adică părinţii, prietenii, dar şi fostul soţ, Cristian Daminuţă, au susţinut-o, clipă de clipă, supărarea fetei tot n-a dispărut.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro