Ieșitul la cumpărături a devenit un adevărat teren de luptă. Doi concurenți ”Like a Star”, aproape „la cuțite”

+3 click pentru
galerie

Ieșitul la cumpărături a devenit un adevărat teren de luptă. Doi concurenți ”Like a Star”, aproape „la cuțite” © captura foto

Competiția în casa ”Like a Star” devine din ce în ce mai puternică. În afara faptului că trebuie să-și arate toate calitățiile și să fie cei mai buni, concurenți mai trebuie să se și întrețină. Dina și Cătălin au fost trimiși la cumpărături, dar cei doi și-au aruncat ”vorbe grele”

Diana și Cătălin au mers pentru a face cumpătăruri pentru restul colegilor din casa Like a Star. Totul bine și frumos, însă doar până într-un anumit punct. Odată ce au ajuns în supermarket, a început adevărata bătălie. Cei doi s-au tachinat pe tot parcursul cumpărăturilor și nu au ezitat nici o clipă să nu se atace.

Diana a luat un cozonac, motiv pentru care Cătălin i-a recomandat că în locul cozonacului ar putea să ia mai multe alimente. ”Dacă eu am poftă de cozonac[...] Eu ți-am zis, du-te tu într-o parte, iar eu într-o parte”, i-a spus Diana partenerului său de cumpătăruri.

Ajunși la casă, Cătălin a scos produsele din căruciorul de cumpărături, în timp ce Diana l-a privit cu mult interes: ”Bineînteles că doamnele stau, iar băieții trebuie să le pună”, a afirmat el. ”Nu vezi ce ai pe brațe, pachete, pachete”, i-a dat imediat replica și Diana. 

Emisiunea "Like a Star" este difuzatã de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Ei vor face regulile casei pentru următoarele şapte zile

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro