Îi mai ştii pe Tina şi pe Raymond de la MPFM? Ce s-a întâmplat cu ei la aproape şase ani de când au câştigat competiţia

+4 click pentru
galerie

Îi mai ştii pe Tina şi pe Raymond de la MPFM? Ce s-a întâmplat cu ei la aproape şase ani de când au câştigat competiţia © Facebook

Tina şi Raymond sunt unii dintre cei mai apreciaţi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu. De altfel, ei au şi câştigat sezonul 3 al competiţiei. La aproape şase ani de la terminarea emisiunii, fanii se întreabă ce se mai întâmplă cu ei. Ei bine, noi am aflat şi vă spunem şi vouă în continuare.

Raymond şi Tina de la MPFM se axează mult pe muncă

Cei doi au fost extrem de iubiţi şi de apreciaţi în timpul competiţiei, iar voturile publicului i-au trimis în finala emisunii, pe care au şi câştigat-o. Ulterior, cei doi şi-au făcut chiar şi nunta la televizor, după ce au participat la emisiunea ''Nuntă cu scântei''.

De atunci, însă, au cam dispărut din atenţia fanilor, iar mulţi s-au întrebat ce s-a mai întâmplat cu ei. Vă spunem noi să staţi liniştiţi, pentru că Tina şi Ray de la MPFM o duc foarte bine şi chiar obişnuiesc, adesea, să posteze imagini cu ei în mediul online, spre bucuria prietenilor virtuali.

În plus, mulţi fani se întreabă despre momentul în care cei doi vor deveni părinţi. Momentan cei doi nu au dat nicio veste, dar suntem siguri că atunci când se va întâmpla, Tina şi Raymond vor împărtăşi totul cu fanii lor.

Dar, pe lângă faptul că o duc bine în plan personal, Raymond şi Tina sunt foarte bine şi profesional, asta pentru că simpatica fostă cocnurentă şi-a deschis şi un salon, unde se ocupă de micropigmentarea sprâncenelor.  Şi se pare că face o treabă excelentă pentru că clientele sale au lăsat doar mesaje de laudă pe internet.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro