Îl mai recunoşti? Aurel Moldoveanu a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. "Eu am dat jos 6 kilograme". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Îl mai recunoşti? Aurel Moldoveanu a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. "Eu am dat jos 6 kilograme". VIDEO © captura video

E de apreciat faptul că bărbaţii acordă importanţă aspectului fizic, dar întotdeauna ce e prea mult strică. La acest capitol a exagerat şi Aurel Moldoveanu. Chiar si fanii artistului au rămas şocaţi zilele trecute când au văzut cele mai recente poze cu cântăreţul.

Dacă analizăm aceste imagini cu Aurel Moldoveanu şi ne uităm, de exemplu, la altele mai vechi, se observă destul de clar faptul că artistul a trecut pragul medicului estetician. Si-a întins foarte mult pielea feţei. Nici măcar atunci când artistul zâmbeşte nu se observă niciun rid de expresie. Dacă analizăm mai bine ultimele fotografii făcute publice, vedem că acesta a umblat în zona ochilor. 

Transformat total de operațiile estetice

Şi dacă în urmă cu nouă ani, Aurel Moldoveanu era mai plinuţ, fără prea multe retuşuri la nivelul feţei, acum pare alt om. A slăbit foarte mult, dar asta nici nu ne mai miră. Cântăreţul petrece mult timp în sala de fitness, am putea spune că lucrează într-o zi cât alţii într-o săptămână.

"Dimineața mănânc iaurt grecesc cu sase boabe de caju, șase de migdale, trei felii de kiwi. Eu sunt bucuros că mă trezesc în fiecare zi. Merg de cinci ori pe săptămână la sală trei ore. fac cardio 90 de minute si restul exerciții pentru diferite tipuri de mușchi. Într-o lun- am dat în mod natural, lejer, am dat aproape șase kilograme. Eu am dat șase kilograme, mai am încă trei să dau să fiu așa subțire cum îmi doresc eu.",  a declarat Aurel Moldoveanu la Agenția Vip.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro