Îl mai ştii pe Florin Răduţă, câştigătorul X Factor 2015? Cum arată şi cu ce ocupă acum! / FOTO&VIDEO

+6 click pentru
galerie

Îl mai ştii pe Florin Răduţă, câştigătorul X Factor 2015? Cum arată şi cu ce ocupă acum! / FOTO&VIDEO © arhivă

În 2015, Florin Răduţă a fost desemnat marele câştigător X Factor! Tânărul a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro şi toate premisele pentru o carieră de succes în muzică. Ce se întâmplă cu el, la aproape 5 ani de la acel moment?

În 2015, Florin Răduţă, elevul lui Ştefan Bănică, făcea furori pe micile ecrane! Talentul şi prezenţa scenică l-au trimis în finală, iar acolo, a făcut ce-a făcut şi s-a ales cu titlul de câştigător. Desigur, la pachet cu premiul de 100.000 de euro şi toate avantajele! 

De atunci, s-a ocupat neîncetat de cariera sa, iar în 2018 a uimit cu piesa "Goi". Acum vine cu noi surprize.

Aşa cum se aştepta toată lumea, Florin Răduţă îşi continuă drumul în industria muzicală! Ba mai mult, pregăteşte un super album şi, dacă tot vin sărbătorile de iarnă, se gândeşte ca în luna decembrie să scoată o piesă în ton cu perioada. Şi-a întrebat admiratorii pe reţelele de socializare ce cred despre acest "plan", iar reacţiile au fost pe măsură. Practic, ne aşteptăm la un colind marca Florin Răduţă.

Nu a stat departe nici de premii. În luna noiembrie, Florin Răduţă a primit Trofeul Festivalului de Muzică Uşoară "Aurelian Andreescu". "Nici nu vă imaginaţi cu câtă bucurie şi recunoştinţă fac lucrul ăsta....La sfârsitul vieţii mele, când o să stau faţă în faţă cu Dumnezeu, o să Îi spun: AM FOLOSIT TOT CE MI-AI OFERIT!", a scris Florin Răduţă pe Facebook, după acest moment al carierei sale.

Tot anul acesta, lui Florin Răduţă i-a fost înmânat Premiul Publicului la Festivalul Internațional Cerbul de Aur, chiar de actorul Vasile Muraru și de Luminița Anghel, președinta juriului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro