Îl mai ştiţi pe Robert de la ''Insula Iubirii''? Cum arată acum, după ce a refuzat să mai fie ispită

+4 click pentru
galerie

Îl mai ştiţi pe Robert de la ''Insula Iubirii''? Cum arată acum, după ce a refuzat să mai fie ispită © Instagram

Îl mai ţineţi minte pe Robert Popescu de la Insula Iubirii? Acesta a fost una dintre cele mai iubite ispite masculine, însă a ales să renunţe la acest rol.

Timpul a trecut, iar Robert Popescu a decis să se retragă din viaţa mondenă, dar noi am fost cu ochii pe el şi vă prezentăm imagini bombă cu fosta ispită.

Robert Popescu a fost apreciat în timpul apariţiei sale la Insula Iubirii, asta pentru că a dat mereu dovadă de bun simţ. El se apropiase destul de mult de Alice în timpul competiţiei, însă, în cele dun urmă, cei doi au rămas doar prieteni.

Robert Popescu a decis să treacă la un alt nivel, iar după ce a renunţat la rolul de ispită a decis să se facă prezentator, astfel că s-a alăturat Mirelei Vaida la cârma unei emisiuni de la Antena 1 care vorbea tot despre cupluri, relaţii şi iubire.

Veşti bune pentru fanele lui Robert Popescu

Şi în cazul în care vă întrebaţi dacă Robert Popescu este luat, ei bine, analizând conturile sale de socializare ne dăm seama că acesta este singur. Ultima relaţie serioasă pe care a avut-o, dar şi pe care a făcut-o publică, a fost cea din primăvara lui 2018, atunci când Robert de la Insula Iubirii se iubea cu o tânără frumoasă şi extrem de sexy.

Nu ştim exact dacă acum Robert are o relaţie ascunsă sau este complet singur, însă din ceea ce ne dăm seama fosta ispită nu a petrecut Crăciuul în braţelei niciunei bombe sexy, ci alături de familie. El s-a fotografiat alături de sora lui, alături de o descriere de suflet. ''Familia pe primul loc'', a scris Robert de la ''Insula Iubirii'' pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro