Îl mai ţii minte pe Mihai Borviz, fostul câştigător al MPFM? Iată cum arată după 2 ani de la încheierea emisiunii

+6 click pentru
galerie

Mihai Borviz este fostul concurent, dar şi câştigător al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", în 2017, împreună cu Miki, concurenta ce i-a devenit soţie, după ce s-au întălnit in această emisiune. 
 
De curând, Mihai a fost participant într-o emisiune tot cu temă matrimonială pentru a-şi găsi jumătatea, de unde a şi ieşit foarte repede, pe motivul că nu şi-a anunţat cererea de divorţ, ba chiar şi-a retras-o după doar câteva zile. 

”Ia act de renunţare la judecată. Soluția pe scurt: În baza art. 406 raportat la art. 924 Cod procedură civilă ia act de renunţarea la judecată Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, cerere ce se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 16.09.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se găseşte în decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 2.

În prezent, cei doi nu mai sunt împreună, Miki continuându-şi viața fără Mihai, tânăra postând pe pagina ei de socializare mai multe poze cu un alt bărbat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro