Îl mai ții minte pe Nick de la N&D? Colegul Deliei a dat multe kilograme jos. Cum arată acum. FOTO

+3 click pentru
galerie

Îl mai ții minte pe Nick de la N&D? Colegul Deliei a dat multe kilograme jos. Cum arată acum. FOTO © youtube.com

Trupa N&D a avut un succes extraordinar în anii 2000. Aceasta era formată din Nick și Delia. Cântăreața se afla și acum în topurile muzicale, însă partenerul său a lipsit pentru o buna perioadă din lumina reflectoarelor. Acum cântărețul a slăbit și a depășit o perioadă dificilă.

Succesul răsunător al trupei N&D nu a mai putut fi egalat de multe trupe din anii 2000. Nick și Delia au reușit să facă cel mai mare hit, care și astăzi este ascultat de mii de oameni. Cântăreața a avansat ulterior în cariera solo, iar de atunci se află în topul preferințelor. Nick însă nu a mai apărut în fața camerelor de filmat. Singurile apariții au mai fost doar la anumite evenimente la care era invitat să cânte alături de Delia hit-urile trupei consacrate din care au făcut parte cei doi. Deoarece a trecut printr-o perioadă dificilă, Nick, pe numele său real, Nicolae Marin, a cântărit peste 100 de kilograme, însă a reușit rapid să-și revină. 

A început o dietă radicală

Atunci când a realizat că totuși crește în greutate mult, Nick a luat o decizie drastică. A început o dietă foarte strictă. 

„Am slăbit sub limita acceptabilă, cu regim disociat și mișcare fizică. Ajunsesem într-un punct în care nu-mi mai puteam controla corpul, tremuram, amețeam, eram mereu obosit, nu mai eram eu. Apropiații au crezut că-s bolnav, am auzit asta de-atâtea ori, încât m-am speriat și am încetat regimul. Sunt în continuare atent la ce mănânc, însă nu mai vreau să slăbesc, ca să n-am probleme de sănătate”, a explicat Nick, confrom Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest