FOTO/ Îl mai țineți minte pe Ștefănuț din serialul „Numai Iubirea” ? A renunțat la actorie și a ales un alt drum

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Îl mai țineți minte pe Ștefănuț din serialul „Numai Iubirea” ? A renunțat la actorie și a ales un alt drum © arhiva

Serialul „Numai Iubirea” a făcut furori atunci când a fost dat pe post. Aceasta a fost primul serial românesc, iar telespectatorii au îndrăgit imediat persoanejele din producție. Mulți s-au bucurat că printre persoaneje, au fost și mulți copii. Unul dintre ei a fost Alexandru Barba, cel ce i-a dat viață persoanjului Ștefănuț.

Alexandru Barba este tânărul ce i-a dat viață personajului Ștefănuț. Atunci când filma pentru serialul „Numai Iubirea” era doar un copil, dar anii au trecut, iar tânărul s-a maturizat. Alexandru Barba a decis să lase actorie și să meargă pe un alt drum în viață. Tânărul a renunțat la meseria care l-a făcut cunoscut și a ales să se mute din țară. Acum locuiește în Anglia, acolo unde își face o viață nouă. 

Tânărul a împlinit 25 de ani și s-a schimbat foarte mult. Dacă mulți l-au cunoscut pe când era un copil timid, acum este un adevărat bărbat. Muncește pentru visul său, dar nu a uitat de România. Alexandru Barba încă ține legătura cu câțiva actori cu care a fost coleg în serialul consacrat, printre care și Bianca Neagu, prietena sa din serialul „Numai Iubirea”.

Nici colega sa, Bianca Neagu nu a mers mai departe cu actoria. 

Bianca Neagu, cea care a dat viață personajului, Bianca din „Numai Iubirea” nu a continuat cu actoria.  Aceasta studiază la Facultatea de Psihologie, de care este foarte interesată, iar de-a lungul timpului a apărut în mai multe producții, dar a decis să meargă spre un al domeniu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro