Îl mai țineți minte pe Naomi, transsexualul implicat în multe scandaluri TV? Cu ce ocupă acum, la vârsta de 42 de ani

+3 click pentru
galerie

Îl mai țineți minte pe Naomi, transsexualul implicat în multe scandaluri TV? Cu ce ocupă acum, la vârsta de 42 de ani © arhiva

Naomi, pe numele său real, Florin Moldovan, a devenit în urmă cu mulți ani un personaj destul de cunoscut la noi în țară. Acesta s-a făcut popular datorită scandalurilor în care a fost implicat. 

Pentru o buna perioadă de timp, Naomi Moldovan, un transsexual foarte cunoscut, a reușit să apară la multe emisiunii TV datorită scandalurilor în care a fost implicat. În urmă cu cinci ani, bărbatul s-a înscris la Eurovision și a reușit să ajungă chiar până la finala selecției naționale. După aceasta, Naomi a plecat definitiv din România și nimeni nu a mai auzit nimic de el. 

Bărbatul a decis că e momentul să părăsească țara în care s-a făcut cunoscut și inițial a plecat în Germania, de unde ulterior a plecat și s-a stabilit în Elveția. Mulți zic că bărbatul a plecat în străinătate pentru a practica activități mai puțin ortodoxe

Până la vârsta de 42 de ani, Naomi Moldovan a avut parte de multe apariții TV de-a lungul timpului, iar în anul 2016 a reușit performanța de a fi dat afară din emisiune de Adriana Bahmuțeanu. De atunci, aceasta nu a fost văzut la vreo emisiune. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest