Îl recunoşti? Aşa arăta „Firicel” la 18 ani! Transformarea este spectaculoasă / FOTO

+3 click pentru
galerie

Îl recunoşti? Aşa arăta „Firicel” la 18 ani! Transformarea este spectaculoasă / FOTO © arhivă

Face ce face şi tot atrage atenţia! Pe „Firicel” l-a apucat nostalgia! A scos din sertarul cu amintiri o fotografie din anul 1995 şi, desigur, le-a arătat-o tuturor. Reacţiile au fost pe măsura aşteptărilor.

Pe când avea 18 ani, în anul 1995, „Firicel” şi-a început cariera profesională. Şi nu pe scena vreunui teatru, ci într-o mină! De altfel, acolo a trăit şi un episod deloc fericit. Îşi va aminti întotdeauna de acea perioadă, cu bune şi cu rele, iar fotografiile sunt nelipsite. 

„Firicel” a postat pe reţelele de socializare o imagine de la 18 ani, în care apare la costum. Elegant, aranjat şi uşor zâmbitor! "Reţea" perfectă pentru a fi angajat în mină... "Anul 1995. 18 ani. Ce vremuri... 😄", este descrierea fotografiei.

Ce s-a întâmplat cu „Firicel” la 18 ani

Cuzin Toma nu a avut o viaţă uşoară. Simpaticul actor a început să muncească la 18 ani, în mină. Nu se gândea nicio clipă că va ajunge actor şi încerca să-şi câştige traiul aşa cum se putea. La un moment dat, aflat în mină, un perete s-a prăbuşit peste el. Aşa, „Firicel” a fost nevoit să stea trei zile acolo! Cuzin Toma s-a întors în mină timp de un an şi două luni. 

"A fost un moment în care am realizat că oamenii aia chiar ştiau ce se întamplă cu ei. Erau conştienţi ca beau alcool pentru că nu au cum să reziste altfel. După ce s-a surpat mina, câteva ore n-a vorbit nimeni. La un moment dat a întrebat unul: ce faceţi, mă, mai sunteţi vii?”, a declarat Cuzin Toma în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro