Ileana Badiu, mărturisiri uimitoare despre viaţa de familie! "Ne-am acordat liniştea de care avem nevoie". VIDEO

+4 click pentru
galerie

Ileana Badiu, mărturisiri uimitoare despre viaţa de familie! "Ne-am acordat liniştea de care avem nevoie". VIDEO © Instagram

Ileana Badiu, naşa Andreei Berecleanu, se poate considera una dintre cele mai norocoase femei din showbiz-ul românesc. De 15 ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, este mama unui băieţel minunat, iar vacanţele nu lipsesc din viaţa lor!

Invitată în platoul emisiunii "Răi Da Buni", Ileana Badiu a făcut mărturisiri fără precedent despre ce înseamnă o relaţie de 15 ani, dar şi despre copilul ei, care se apropie uşor-uşor de adolescenţă.

"Prefer să stau acasă cu familia mea, cu copilul meu care a rămas singur acasă. E deja băiat mare. Pe 18 iulie face 10 ani. Mi-e groază de perioada adolescenţei...Nu ştiu cum va fi cu băieţii. Copilul meu este deocamdată destul de cald şi deocamdată docil. Semănă cu taică-su din toate punctele de vedere şi fizic. Am făcut partea grea şi asta e.", a mărturisit Ileana Badiu.+

De 15 ani se iubesc, iar acum 11 ani, au devenit oficial, soţ şi soţie. Însă, în acest timp, greutăţile nu i-au ocolit. Timp de 5 ani, Ileana Badiu şi-a crescut singură băiatul şi îl aştepta în fiecare weekend pe soţul ei, cu braţele deschise.

"Noi împreună suntem de 15 ani, căsătoriţi de 11 ani. Soţul meu a revenit în ţară acum 5 ani... 10 ani am făcut naveta şi am crescut un copil timp de 5 ani singură. Soţul meu venea acasă în fiecare weekend. Numai că un copil se creşte 7 zile din 7, nu 2. Cred că dragostea adevărată cere sacrificii.", a mai precizat Ileana Badiu la "Răi Da Buni".

Cum au reuşit să menţină flacăra iubirii aprinsă? Ei bine, şi-au acordat respect şi linişte.

"Ne-am respectat totdeauna foarte mult şi nici nu s-a pus problema de vreo bănuială serioasă... Ne-am menajat din toate punctele de vedere. Ne-a acordat liniştea de care avem nevoie. Nu s-a întâmplat niciodată să nu răspundem la telefoane... Oamenii dacă se iubesc în principiu ar trebui să şi simtă dacă e ceva cu celălalt.", a continuat vedeta.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro