Ileana Badiu, operată de urgenţă. Vedeta a dat vestea de pe patul de spital

+3 click pentru
galerie

Ileana Badiu, operată de urgenţă. Vedeta a dat vestea de pe patul de spital © Instagram

Ileana Badiu a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor. Vedeta a fost operată şi a ţinut să împărtăşească momentul delicat prin care a trecut cu fanii săi, pe reţelele sociale.

Ileana Badiu, supusă unei intervenţii

Ileana Badiu a avut o problemă de sănătate care a supărat-o de ceva timp, astfel că a decis că cel mai bine este să se lase pe mâinile medicilor. Ileana Badiu s-a internat, astfel că le-a dat vestea fanilor săi chiar de pe patul de spital. Şi pentru ca lucrurile să fie cât mai uşoare pentru ea, îndrăgita vedeta a avut parte de toată susţinerea familiei. Fiul ei a decis chiar să-şi viziteze mama la spital, totul pentru ca recuperarea sa să aibă loc cât mai repede.

"Mama este internată pentru o intervenţie şi copilul a venit în vizită", a scris Ileana Badiu pe Instagram, alături de o imagine din salonul în care a stat cât a fost internată.

Momentan, Ileana Badiu nu a dezvăluit mai multe detalii despre problema de sănătate pe care o are. Spynews a contactat-o pe vedetă, însă, cel puţin pentru moment, aceasta nu a oferit niciun răspuns cu privire la starea sa de sănătate.

Din ce observăm din postările sale de pe reţelele sociale, Ileana Badiu pare că se simte foarte bine, iar intervenţia a fost un succes, iar vedeta a fost deja şi externată. Ileana Badiu şi-a filmat motanul, care stătea întins pe covor, semn că a ajuns deja acasă, în sânul familiei.

Ileana Badiu, despre drama vieţii ei

Chiar dacă acum are o viaţă frumoasă, lucrurile nu au stat mereu bine pentru aceasta, iar în urmă cu ceva timp, Ileana Badiu şi-a făcut curaj şi a vorbit despre drama vieţii sale.

„Au fost momente de dificultate profesională. Un antreprenor am trecut printr-un moemnt de criză, în 2009, care ar fi putut fi fatal. Sau momentul când s-a îmbolnăvit tatăl meu şi a murit, un moment dificil pentru oricine, pierderi de sarcini. Am avut multe momente de depresie, dar nu ştiu câta lume şi le asumă. Merg la psiholog, că nu pot trece singură peste un moment de răscruce de genul ăsta. (...) Asta e una din cele mai bune etape ale vieţii mele. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Nimic nu vine de la sine, pentru fiecare lucru din viaţa ta munceşti pentru a le obţine. Totul este un efort cu mine însămi” a declarat Ileana Badiu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro