Ilie Năstase continuă pregătirile de nuntă, în plină pandemie de coronavirus: "Nu am renunțat. Mergem mai departe"

Ilie Năstase continuă pregătirile de nuntă, în plină pandemie de coronavirus: "Nu am renunțat. Mergem mai departe" © facebook

Cunoscutul Ilie Năstase nu are astâmpăr, nici măcar în timp de pandemie. Vrea cu orice preț să se căsătorească cu logodnica sa, Ioana Simion.

Cei doi au decis să de autoizoleze la Mamaia. Cu toate acestea, Ilie Năstase continuă să se gândească la planurile de nuntă, care, spune el, va avea loc anul acesta.

Deși are 73 de ani, fostul lider ATP trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu logodnica sa mult mai tânără, Ioana Simion, cu care arde de nerăbdare să se căsătorească. Cei doi sunt căsătoriți civil încă de anul trecut, urmând ca anul acesta să organizeze și cununia religioasă.

„Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus”, a declarat Ilie Năstase pentru Cancan.

Cum face Ilie Năstase față izolării

Ilie Năstase s-a izolat în apartamentul luxos pe car îl deține la malul mării, însă acest lucru nu îl oprește din dorința de a-și relua viața normală.

„Mă aflu și eu în izolare, ca toată lumea. Respect ce au stabilit autoritățile. M-am retras la Caelia, stau pe terasă, am marea lângă mine, nu pot să mă plâng din acest punct de vedere. Ies doar să-mi cumpăr medicamente, când este cazul. În rest citesc, mai văd un film, îmi umplu cum pot timpul. Aștept și eu, ca toți românii, să treacă pandemia și să-mi reiau viața obișnuită”, a mai spus Ilie Năstase.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro