Ilie Năstase, părăsit de cea de-a cincea soție? Ce se întâmplă în mariajul celor doi

Ilie Năstase, părăsit de ce de-a cincea soție? Ce se întâmplă în mariajul celor doi © Facebook

Despre Ilie Năstase și Ioana Simion au existat tot felul de zvonuri referitoare la faptul că ar fi la un pas să divorțeze. Ei bine, se pare că zvonurile nu ar fi doar vorbe în vânt, mai ales că, după cum bine știm, cei doi au anulat nunta din august și acum nu ar mai locui împreună.

Ioana Simion s-ar fi mutat din vila în care a stat alături de Ilie Năstase din cartierul Primăverii, tocmai în Pipera, într-un apartament închiriat. Se pare că cei doi ar fi decis să stea separat pentru a-și reevalua sentimentele pe care le au unul față de celălalt. 

De ce au anulat nunta din august?

În urmă cu câteva luni, Ioana Simion și Ilie Năstase au venit de mână la un eveniment monden și au vorbit despre planurile lor de nuntă. Pe atunci, doamna Năstase spunea că marele tenismen s-a grăbit cu declarațiile potrivit cărora nunta religioasă ar avea loc în august și nu există alte motive pentru care ar fi anulat-o, ci doar din cauza timpului care trebuie mai bine planificat. 

"A fost o vară foarte aglomerată, legată și de botezul nepoțelei mele. Cred că Ilie s-a cam grăbit un pic atunci când a spus că va avea loc în luna august. Eu am venit și am schimbat un pic planurile pentru că nu vreau să știe nimeni când va avea loc. Sunt un om intim, îmi place să mă bucur de intimitate și dacă probabil va avea loc voi știi doar eu și cu el și apropiații. Eu am încercat să fiu discretă, viața mea mă privește doar pe mine. Eu nu am fost o femeie geloasă niciodată.", declara la acel moment Ioana Simion.

"Eu m-am grăbit puțin la început, că toată lumea mă întreba. Nu e asta o problemă.", spunea și Ilie Năstase.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro