Ilie Năstase și Ioana Simion, divorț după doar trei luni: „El a călcat pe bec”

+3 click pentru
galerie

Ilie Năstase și Ioana Simion, divorț după doar trei luni: „El a călcat pe bec” © Arhivă

După ce au anunțat că anulează nunta, din motive legate de organizarea evenimentului, Ilie Năstase și Ioana Simion par să o ducă, de fapt, mult mai rău, în realitate. La mijloc ar fi vorba despre deja faimoasele infidelități ale lui Ilie Năstase, care par să o fi împins pe Ioana Simion spre anularea nunții.

Și nu doar atât! Ioana Simion ar fi chiar hotărâtă să depună actele de divorț. Și-ar fi dorit chiar să meargă la notar, acum două săptămâni, însă s-a răzgândit la îndemnul familiei.

„Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel, însă nu e cazul să intrăm în detalii, aşa că au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească”, au explicat surse apropiate cuplului, conform Click!

Ce spune Ilie Năstase

Ilie Năstase s-au căsătorit civil în urmă cu câteva luni, iar pe data de 17 august urma să se cununeze religios. 

„Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală că am anunțat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puțin frumoase, pentru mine ultima persoană cu care ești contează”, a declarat Ilie Năstase, într-o emisiune tv. 

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro