Imagine de colecție cu Florin Salam și toate rudele. Cât de numeroasă e familia celebrului manelist

+3 click pentru
galerie

Imagine de colecție cu Florin Salam și toate rudele. Cât de numeroasă e familia celebrului manelist © arhiva

Florin Salam este cunoscut ca fiind Regele Manelelor din România, iar dacă s-a retras pentru o perioadă din muzică, cântărețul are acum mai mult timp liber pentru cei dragi. Acesta și-a adunat toată familia și au decis să petreacă împreună.

Florin Salam are de ce să fie un om mândru. Dacă acesta este considerat unul dintre cei mai apreciați artiști de manele, numit și ”Regelele Manelelor”, acesta are parte și de o familie numeroasă.

Anul trecut artistul a anunțat că se va retrage pentru o perioadă din muzică, iar acum se pare că are mai mult timp ca niciodată pentru familia sa. Betty, fiica manelistului a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de familia sa ”Big Family”, este una dintre imaginile animate pe care artista a decis să o pună pe fotografia cu familia sa numeroasă. 

Bineînteles, Florin Salam este în centru imaginii și se pare că este foarte fericit, zâmbește și se pare că perioada de pauză de la muzică la apropiat mai mult de familie, iar acum se poate bucura de fiecare moment cu cei dragi, mai ales că Betty a adus anul trecut pe lume și un copil, iar Florin Salam se poate numi un bunic tânăr și împlinit. 

Florin Salam nu s-a căsătorit cu Roxana Dobre

Mulţi s-au întrebat care este motivul pentru care Florin Salam nu s-a căsătorit până acum cu Roxana Dobre, însă, în urmă cu ceva timp, manelistul a decis să facă lumină şi să explice că vrea să mai aştepte până când va simţi că este liniştit aşa cum trebuie.

„Eu nu cred că fac nimic, doar că îmi simte privirea şi îmi simte sufletul. Şi realizează că muncesc foarte mult ca copiii mei să aibă parte de toate. Îi tot spus să aibă răbdare (n.r. despre căsătorie), ca să prind eu liniştea aia de care am nevoie”, a spus Florin Salam la ''Xtra Night Show''.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro