Imagine de senzaţie cu Simona Gherghe, Dan Capatos şi Roxana Ionescu: "Cred că sunt vreo 12 ani de atunci"

+3 click pentru
galerie

Imagine de senzaţie cu Simona Gherghe, Dan Capatos şi Roxana Ionescu: "Cred că sunt vreo 12 ani de atunci" © Facebook

Simona Gherghe a scos astăzi din albumul cu poze vechi o fotografie de senzaţie cu ea, Dan Capatos, Roxana Ionescu, Crina Abrudan şi Cristina Cioran.

Simona Gherghe a publicat imaginea pe reţelele de socializare, acolo unde a scris când a fost făcută. Timpul i-a schimbat pe toţi, însă se bucură tot timpul de aceste amintiri.

"Doamne, cred ca sunt vreo 12 ani de atunci 😂😂😂 eram toti colegi la #antena1  #oldiesbutgoldies #longtimeago", a scris Simona Gherghe în dreptul imaginii.

Simona Gherghe se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară

"E ultima săptămână în care o să merg la emisiune şi pe de o parte îmi pare rău că o să îmi fie dor de platou, de starea de live, de colegii de emisiune, dar pe de altă parte mă bucur pentru că o să am timp pentru mine să mă aşez, să pregătesc venirea pe lume a bebeluşului, să mai stau cu Ana, pentru că o să fie destul de  complicat.Sarcina a fost mult mai uşoară ca prima. Eram îngijorată, am citit cărţi, acum am fost total relaxată. Şi bebe mi-a permis lucrul acesta. Sunt foarte încrezătoare că o să fie totul bine. O să vină puţin după iepuraş", a spus Simona Gherghe pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro