Imagine inedită cu Fuego, de pe vremea liceului! Cum arăta cu plete și geacă de motociclist

+3 click pentru
galerie

Imagine inedită cu Fuego, de pe vremea liceului! Cum arăta cu plete și geacă de motociclist © Arhivă

Toată lumea îl știe pe Fuego. Fără dar și poate, artistul, pe numele lui adevărat Paul Surugiu, a cucerit milioane de români cu piesele și cu caracterul lui. A ajuns, astfel, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi.

Cu ținute mereu în stil și aproape caracteristice, Fuego și-a construit o imagine pe care cu greu o uiți. Însă, surpriză, surpriză – nu a arătat mereu așa!

Cum arăta Fuego în liceu

Când avea 15 ani, și anume în liceu, Fuego era un puști care abia se lansase în lumea muzicală. Avea un stil foarte diferit atunci, atât muzical cât și de îmbrăcăminte. Artistul a început cu piese pop-rock, lucru care se reflectă în felul în care obișnuia să se îmbrace: cu geci de piele, total diferite de straiele populare de astăzi!

După ce a mai cochetat puțin și cu muzica latino, a ajuns la genul care l-a consacrat până în ziua de astăzi, când își amintește cu drag de anii de liceu.

„Azi începe școala! Am găsit prin arhiva mea o poză din perioada aceea, în care cântam deja și-mi plăcea genul pop-rock! Am iubit anii de școală! Am încercat să fiu un elev silitor, dar să mă și bucur de tot ce-mi puteau oferi acei ani, de prietenii, de joacă, de vise mărețe! Echilibrul stătea în cel care voiam să fiu și atunci am găsit întotdeauna cea mai bună formă să fiu printre premianți, să rețin lucruri, dar să și trăiesc din plin perioada! Cred cu ardoare că atunci am înțeles cine sunt și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva cu mine, pentru mine. Ai mei m-au susținut întotdeauna și așa am înțeles că lupta pentru a ajunge să-mi îndeplinesc visele e pe cont propriu. Și am încercat mereu, de atunci, să evoluez, să fiu pe zi ce trece mai bun și să-mi mențin principiul de bază care spune că atât cât trăim, avem ceva de învățat! Cum arătam în anii de liceu?”, a scris Fuego, pe rețelele de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro