Imagini exclusive din cadrul fimărilor Asia Express! Ce peripeţii aşteaptă pe concurenţi pe Drumul Comorilor? GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Imagini exclusive din cadrul fimărilor Asia Express! Ce peripeţii îi aşteaptă pe concurenţi pe Drumul Comorilor? GALERIE FOTO

Asia Express a dat startul filmărilor, iar noi avem imagini exclusive! Concurenţii au plecat entuziasmaţi pe Drumul Comorilor şi sunt pregătiţi să se aventureze în cea mai tare experienţă din vieţile lor!

Cursa a început în Filipine şi se va încheia în Taiwan. Pe concurenţi îi aşteaptă cu siguranţă o mulţime de peripeţii la care nici măcar nu se gândesc. Cele nouă perechi trebuie să se conformeze noilor condiţii de viaţă, destul de grele, deoarece vor fi nevoiţi să îşi găsească singure cazare, mâncare şi transport. Cât despre bani, acestea vor trebui să se descurce cu un singur Euro pe zi.

Prima situaţie neplăcută cu care s-au confruntat a fost vremea foarte diferită faţă de cea cu care erau obişnuiţi. Temperatura a fost una extrem de ridicată, iar umiditatea trece de 90%. Urmează să facă faţă autostopului, alergatului şi minutelor bune petrecute în soare în căutarea unei maşini sau a unui loc de cazare.

Concurenţii au fost extrem de surprinşi când au făcut contact direct cu realitatea din Asia Express, deoarece lucrurile sunt mult mai grele decât păreau la televizor. “După ce am văzut cum e aici, aş fi dat bani ca să particip”, “Am impresia că încă visez”, “Simt că m-a lovit trenul!”, sunt doar unele dintre reacţiile vedetelor.

În ciuda condiţiilor de trai grele, Filipine este o ţară minunată care aşteaptă să le ofere o mulţime de peisaje impresionante şi o serie de întâmplări neprevăzute, de neuitat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro