Imagini spectaculoase de la botezul la care Andreea Tonciu este nașă. Vedeta radiază de fericire, alături de soțul ei! VIDEO

+3 click pentru
galerie

Imagini spectaculoase de la botezul la care Andreea Tonciu este nașă. Vedeta radiază de fericire, alături de soțul ei! VIDEO © Spynews

Astăzi este o zi mare pentru Andreea Tonciu, dar și pentru soțul ei, Daniel Niculescu. Cei doi sunt nași de botez pentru prima dată și imediat după ce s-a terminat slujba de creștinare a finei lor, au mers alături de invitați la un local de fițe din Capitală, acolo unde petrecerea a început!

Andreea Tonciu și soțul ei sunt azi, pentru prima dată, nași de botez! Spynews.ro vă prezintă, în exclusivitate, imagini de poveste de la frumosul eveniment în cadrul căruia invitații se distrează de minune! Dacă la biserică Andreea Tonciu a ales să poarte o salopetă elegantă, la local, frumoasa brunetă a optat pentru o rochie lungă, roșie, extrem de prețioasă, care îi vine de minune! Și soțul ei, Daniel Niculescu este la fel de elegant. 

Petrecerea a început cu muzică bună, iar unul dintre invitații care întreține atmosfera este chiar Pepe, cel care din primele secunde a reușit să scoată pe toată lumea la dans. Fericiți, emoționați și împliniți, Andreea Tonciu și soțul ei se distrează de minune, dansează și se bucură de tot ce le oferă această seară magică și de neuitat pentru ei. 

R..D

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest