Primele imagini cu noul bust al Lorenei, după ce și-a pus silicoane! Sora Andreei Tonciu, mândră de felul în care arată

+3 click pentru
galerie

Primele imagini cu noul bust al Lorenei, după ce și-a pus silicoane! Sora Andreei Tonciu, mândră de felul în care arată © Instagram

Lorena, sora Andreei Tonciu, a ajuns zilele trecute pe mâinile medicului estetician pentru a-și mări bustul. Tânăra blondină și-a pus silicoane, iar după câteva zile de la intervenție a și publicat câteva imagini cu ea.

Lorena Tonciu a fost externată din spital, însă urmează perioada de recuperare acasă. Blondina s-a filmat în timp ce petrecea timp cu fiica Andreei Tonciu, lăsând la vedere noul său bust. Poartă o bustieră specială și are mare grijă de noii săi sâni.

Zilele trecute, Lorena a mers la estetician cu sora ei. Andreea i-a fost alături și s-a asigurat că sora ei mai mică este bine. 

"Vă mulţumesc din suflet pentru mine, dar nu am fost şi nu sunt în stare să răspund tuturor. Îmi cer scuze!", a scris Lorena Tonciu la câteva ore după operație. 

Ce notă a luat sora Andreei Tonciu la Bacalaureat

Lorena Tonciu s-a descurcat foarte bine și a reușit să ia 7,25 la proba de Limba și Literatura Română, 7.05 la Matematică și nota 9 la Geografie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro