Cum arăta Carmen de la Sălciua la începutul carierei în muzică, înainte să se opereze / GALERIE FOTO

+10 click pentru
galerie

Cum arăta Carmen de la Sălciua la începutul carierei în muzică, înainte să se opereze / GALERIE FOTO © Facebook

A împlinit recent 31 de ani şi încă de când era doar o adolescentă i-a încântat pe oameni cu glasul ei. Carmen de la Sălciua, pe numele ei adevărat Carmen Racolta, a trecut de-a lungul timpului printr-o serie de transformări. 

Carmen de la Sălciua era doar o puştoaică atunci când şi-a dat seama că este pasionată de muzică şi face atmosferă oriunde merge, oamenii distrându-se de mama focului alături de ea. A început atunci să aibă din ce în ce mai multă grijă de ea, ajungând inclusiv la medicul estetician pentru mici retuşuri. 

Prima intervenţie la care a fost supusă Carmen de la Sălciua a fost cea de micşorare a nasului. A publicat inclusiv poze cu ea după operaţie, lăsând la vederea vânătăile provocate de aceasta. "O rinoplastie pentru că aveam nevoie", a spus artista la un moment dat.

Mulţi au spus şi că şi-a pus silicoane, însă despre acest detaliu Carmen de la Sălciua nu a discutat. Ulterior a apelat şi la câteva intervwenţii în zona buzelor, pe care le-a mărit, dar face şi diferite tratmente împotriva ridurilor. 

Cele mai recente fotografii publicate de ea o arată schimbată, în ţinute din ce în ce mai sexy. La o simplă căutare în fotografiile mai vechi, oamenii pot vedea cum arăta Carmen de la Sălciua 100% naturală în urmă cu câţiva ani. 

Cât despre viaţa amoroasă... e tare complicată! A divorţat de Culiţă Sterp, a început o relaţie cu Cosmin, însă acum a pus punct şi acesteia. Fanii speră ca aceasta să apară din nou alături de Culiţă Sterp, fapt despre care au vorbit şi ei, lăsând loc de interpretări. Cu siguranţă în curând se va afla ce se petrece cu ei cu adevărat. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro