Imagini cutremurătoare de la înmormântarea lui Martin Tudor! Fiica fostului portar, sfâșiată de durere: ”Aș mai fi vrut, tati, să mă îmbrățișezi o singură dată”

+3 click pentru
galerie

Imagini cutremurătoare de la înmormântarea lui Martin Tudor! Fiica fostului portar, sfâșiată de durere: ”Aș mai fi vrut, tati, să mă îmbrățișezi o singură dată”

Zi cumplită pentru familia lui Martin Tudor! Fostul portar de la Steaua a fost înmormântat astăzi, iar familia este sfâșiată de durere! Din cauza regulilor emise de către autorități cu privire la situația creată de epidemia cu coronavirus, Martin Tudor a fost condus pe ultimul drum doar de opt persoane!

Este de nedescris durerea pe care o simt membrii familiei lui Martin Tudor, dar și apropiații și cei care l-au cunoscut. Fostul portar al Stelei s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, din cauza unui infarct. Anunțul decesului a provocat tristețe și lacrimi în rândul tuturor românilor! 

”Tudorică” nu a fost uitat de nimeni 

Dată fiind situația în care ne aflăm, creată de epidemia cu coronavirus, Martin Tudor a fost condus pe ultimul drum doar de opt persoane. Însă asta a fost mai puțin important, deoarece nu a contat prezența fizică, cât prezența sufletească. 

”Tudorică”, așa cum era alintat, nu a fost uitat de nimeni. Personalități importante din lumea fotbalului românesc, precum Mirel Rădoi, Nana Falemi, Daniel Oprița și Marian Aliuță sunt doar câțiva dintre colegii lui Martin Tudor care au fost alături de familia fostului portar în aceste momente cumplite, prin intermediul unor mesaje de susținere și condoleanțe.

„Aș mai fi vrut, tati, să mă îmbrățișezi o singură dată”

Fostul portar al Stelei a fost înmormântat la Cimitirul Bisericii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril din Ștefănești Centru. Pentru suporteri și cei care l-au iubit, nu a contat distanța. I-au trimis o coroană de flori în culorile pe care Martin Tudor le-a iubit, dar și un tricou înrămat cu fotografia fotbalistului.

Carla, fiica lui Martin Tudor este sfâșiată de durere. La o zi de la aniversarea de 19 ani, copila și-a condus tatăl pe ultimul drum. Totodată, a ținut să împărtășească ceea ce simte și pe rețelele de socializare, unde a scris un mesaj de-a dreptul cutremurător: „Aș mai fi vrut, tati, să mă îmbrățișezi o singură dată.”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro