Imagini de la petrecerea surpriză pe care Anamaria Prodan i-a organizat-o lui Reghe. S-au distrat până în zori

+3 click pentru
galerie

Imagini de la petrecerea surpriză pe care Anamaria Prodan i-a organizat-o lui Reghe © Instagram

Petrecere mare în familia Prodan-Reghecampf. Anamaria şi-a sărbătorit soţul cu mare fast, împreună cu familia şi prietenii apropiaţi. Bineînţeles că Anamaria nu avea cum să nu organizeze un party surpriză pentru soţul ei, la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Dubai.

La petrecerea surpriză nu au lipsit nume importante precum Adrian Mutu şi soţia, dar şi Anil şi Ella Arjandas. L-au sărbătorit cu toţii cu mare fast pe Laurenţiu Reghecampf, iar totul a fost la superlativ, de la locaţie, până la muzică şi ţinute, conform Antena Stars. 

Şi dacă am pomenit de ţinute, nu puteam să nu vorbim despe Anamaria Prodan, regina luxului şi opulenţei. Cu toate că sărătoritul a fost în centrul atenţiei, sexy impresara a făcut senzaţie. Îmbrăcată cu o cămaşă albă, cu detalii aurii, şi o pereche de pantaloni strălucitori, Anamaria a arătat senzaţional.

Au mâncat preparate care de care mai sofisticate, au băut şampanie scumpă, şi s-au delectat cu acorduri de vioară. Ce să mai? Atmosfera a una deosebită, iar Reghe şi invitaţii s-au distrat cel mai probabil până în zorii zilei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest