Imagini halucinante cu Ioan Neculaie! Aroganță maximă la volanul bolidului de 150.000 de euro. VIDEO

Imagini halucinante cu Ioan Neculaie! Aroganță maximă la volanul bolidului de 150.000 de euro. VIDEO © Instagram

Ioan Neculaie trăiește pe picior mare și se bucură din plin de viață, după ce a fost eliberat condiționat în urmă cu mai bine de un an.

Fostul patron al FC Brașov și-a achiziționat un bolid de 150.000 de euro, după ce a ieșit din închisoare, acolo unde a stat puțin peste șase luni, într-un dosar în care a fost acuzat de încălcarea regimului armelor și munițiilor. Ioan Neculaie s-a filmat în timp ce încălca legea, la volanul bolidului de lux. A făcut un adevărat spectacol pe autostradă și s-a filmat în timp ce conducea cu 220 de km/h, încălcând legea, viteza maximă admisă pe autostradă fiind de 120 de km/h. Ioan Neculaie n-a ținut cont de nici o regulă și s-a dat în stambă, fiind foarte mândru de noua sa achiziție. 

Și-a făcut operații estetice?

La puțin timp după eliberarea din penitenciar, Ioan Neculaie s-a fotografiat cu un nou look, depre care mulți au spus că este rezultatul unor filtre de aplicații pentru mobil. Nu este exclus nici ca Ioan Neculaie să fii apelat la ajutorul medicului estetician. 

Și-ar fi dorit să uite de evenimentele neplăcute din viața sa cu ajutorul operațiilor estetice. Acesta s-a pozat cu un look nou iar imaginea a ajuns pe rețelele de socializare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro