Imagini nemaivăzute de la ultimul spectacol al Denisei Răducu! Oboseala i se vedea pe chip / FOTO

+3 click pentru
galerie

Imagini nemaivăzute de la ultimul spectacol al Denisei Răducu! Oboseala i se vedea pe chip / FOTO © captură video

Imagini de la ultimul concert pe care l-a susţinut Denisa Răducu. Nimic nu avea să dea de bănuit ceea ce urma să se întâmple. Evenimentul a avut loc cu doar o lună înainte de a afla diagnosticul grav.

Denisa Răducu s-a prezentat la ultimul spectacol în faţa fanilor, la Torino, în luna martie a anului 2017. Artista a purtat o rochie albă, scurtă, din paiete, la care şi-a asortat nişte cizme negre. Cu toate că se vedea oboseala pe chipul ei, nimic nu dădea de bănuit că Denisa suferea de o boală gravă din cauza căreia a murit la doar 27 de ani. 

Denisa a cântat zeci de minute şi a dansat alături de fanii ei, care de altfel şi-au dorit să aibă şi poze cu ea ca amintire. Energică, cu zâmbetul pe buze şi foarte fericită că îi poate bucura pe cei prezenţi, Denisa şi-a dus spectacolul ca o adevărată profesionistă. A ridica în picoare toată sala şi a cântat piesă după piesă, de la hore la cântece lăutăreşti, dar şi la cele care au consacrat-o. Nimic din aceste imagini nu dădea de bănuit că Denisa este bolnavă şi boala cumplită îi măcina deja corpul. 

Tot recitalul a fost susţinut live, iar vocea artistei a fost la înălţime. Nu a falsat, nu i-a tremurat şi s-a asigurat că petrecăreţii dansează pe muzica ei şi se distrează exact aşa cum şi-au dorit. Mai mult decât atât, a făcut şi dedicaţii pentru toată lume, iar banii au curs pentru frumoasa artistă. 

La scurt timp după acest spectacol de senzaţie, Denisa s-a întors în ţară şi a aflat de la medici diagnosticul crunt. Starea ei a început să se agraveze rapid şi artista a cerut ajutorul specialiştilor în speranţa că există un tratament, potrivit Antena Stars.

Pe măsură ce zilele treceau, Denisa era tot mai slăbită iar familia a înţeles că sfârşitul este tot mai aproape. Nu a trecut mult şi în ciuda eforturilor făcute de medici, dar şi de apropiaţi, Denisa s-a stins din viaţă. Iar de atunci, cei care au iubit-o nu îşi revin din şi şoc şi caută să recupereze puţinul care a mai rămas în urma ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro