Imagini spectaculoase din ziua nunţii Medanei cu Robert, foşti concurenţi la Insula Iubirii: "Mirii pleacă pe soare către casă"

+2 click pentru
galerie

Imagini spectaculoase de la nunta Medanei şi a lui Robert, foşti concurenţi la Insula Iubirii: "Mirii pleacă pe soare către casă" © Instagram

A fost petrecere mare în weekend în familia Medanei şi a lui Robert, foşti concurenţi la Insula Iubirii. Cei doi s-au cununta religios, apoi au petrecut alături de toţi apropiaţii lor. 

A doua zi după nuntă, Medana a făcut publice şi câteva fotografii din cea mai importantă zi din viaţa lor. Cei doi, alături de băieţelul lor Erick, au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, dat fiind faptul că se simt oameni împliniţi, având o familie completă. 

"Mirii pleacă pe soare către casă", a scris Medana în dreptul unei imagini cu ea şi Robert în maşină, plecând de la restaurantul unde a avut loc petrecerea de nuntă. 

"Pfu, nici nu ştim cu ce să începem😂 a fost o zi atât de frumoasă pentru noi, încât fiecare dintre voi aţi ocupat locul 1 în a face această zi de neuitat 🙈❤️", a mai scris Medana, fostă concurentă la Insula Iubirii, pe reţelele de socializare. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro