FOTO / Imagini nevăzute de la nunta Nicoletei Guță! Cum a arătat fiica lui Nicolae Guță, în ziua cea mare

+5 click pentru
galerie

FOTO / Imagini nevăzute de la nunta Nicoletei Guță! Cum a arătat fiica lui Nicolae Guță, în ziua cea mare © Facebook.com

Nicoleta Guță a spus marele „da” la o vârstă extrem de fragedă. În anul 1995, fiica lui Nicolae Guță îl făcea pentru prima dată socru mic pe tatăl său, după ce ea și Andrei s-au căsătorit, la Petroșani. Evenimentul a fost unul cu mare fast, unde mai pui că pe vremea respectivă, nunta Nicoletei Guță era unul dintre cele mai așteptate momente din lumea artiștilor.

În anul 1995, Nicoleta Guță se căsătorea cu alesul inimii sale, Andrei Căldărar. Cu toate că mireasa avea numai 14 ani la vremea respectivă, iar mirele 19, cei doi au avut parte de un eveniment cu mare fast, la care toată lumea s-a adunat, pentru a-i vedea. Și, mai ales, pentru a vedea ce nuntă de vis a organizat Nicolae Guță, pentru fiica lui. 

Cu toate acestea, evenimentul a avut loc într-un restaurant destul de modest din Petroșani și Nicoleta Guță credea, pe vremea respectivă, că și-a găsit prințul din povești. Artista habar nu avea pe unde o va purta viața și ce surprize îi va rezerva bărbatul căruia îi jurase iubire veșnică. 

Nicoleta Guță, nuntă cu tradiții respectate cu sfințenie!

La nuntă, Nicoleta Guță a avut parte de toate tradițiile. Mireasa a îmbrăcat în ziua cea mare o rochie albă, pompoasă și a purtat tot aurul pe care l-a avut, pentru a-și arăta fala în fața tuturor!

Mirele, Andrei Căldărar a avut dolari în piept și invitații le-au adus celor doi la nuntă cadouri extrem de scumpe: de la bani, obiecte pentru casă, dar și cadouri pentru fiecare în parte, în funcție de necesități. Nici socrul mic, Nicolae Guță nu s-a lăsat mai prejos! Acesta le-a oferit proaspeților miri un cadou de excepție: la eveniment a cântat bunul său prieten, Sandu Ciorba, „tocmit” chiar de către el. 

Timpul a trecut, iar lucrurile dintre Nicoleta Guță și Andrei Căldărar s-au schimbat dramatic. Artista a spus în repetate rânduri că fostul soț, căci toată lumea știe că au și divorțat a lovit-o de multe ori și a jignit-o, transformându-i viața într-un adevărat coșmar. Nicoleta Guță a mai încercat să aibă o relație cu Ionică Bangala, dar și aceasta a fost sortită eșecului. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest