Imagini de senzaţie de la petrecerea Oanei Roman. Vedeta a fost sărbătorită de multe vedete cu chef şi voie bună / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Imagini de senzaţie de la petrecerea Oanei Roman. Vedeta a fost sărbătorită de multe vedete cu chef şi voie bună © Foto: Instagram

Vineri seara, toată lumea a fost prezentă la marea petrecere a Oanei Roman. Aceasta a fost sărbătorită de multe vedete cu chef şi voie bună, iar fiecare a venit cu cadouri care mai de care mai speciale pentru sărbătorita zilei.

Oana Roman a fost sărbătorită de sute de prieteni într-unul dintre restaurantele exclusiviste din Capitală. Totul a fost pregătit mai ceva ca la o nuntă, iar emoţiile au fost şi ele pe măsură. Mai ales momentul în care vedeta a dansat alături de soţul şi de fiica ei.

Îmbrăcată într-o rochie lungă roz, inspirată parcă din poveştile cu prinţese, Oana Roman a strălucit... şi la propriu, dar şi la figurat. Marius Elisei s-a ridicat şi el la nivelul soţiei. De parcă ar fi fost pentru a doua oară mire şi mireasă.

CITESTE SI: Petre Roman îşi trăieşte viaţa pe fugă, cu reguli stricte! Cum reuşeşte fostul premier să nu îmbătrânescă / VIDEO

Invitaţii i-au urmărit pe cei doi în timp ce dansau, dar s-au delectat şi cu mâncăruri care mai de care mai delicioase. Oana Roman s-a ocupat de fiecare lucru în parte, astfel că celor care au fost alături de ea nu le-a lipsit nimic. 

"Sunt foarte emoţionată. Şi am facut un efort foarte mare. În seara asta sunt cu mine câţiva din liceu. Şi pentru mine e foarte important", a spus Oana Roman la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro