Imagine șocantă cu Beyonce de România, când a fost la un pas să rămână fără sâni. Momente cumplite pentru fosta lui Nicolae Guță

+3 click pentru
galerie

Imagini șocante cu Beyonce de România, când a fost la un pas să rămână fără sâni. Fosta lui Nicolae Guță a trecut prin momente cumplite © Arhiva

Fosta iubită a lui Nicolae Guță a intrat într-un con de umbră după despărțirea de manelist. Blondina reușește acum să se întrețină singură și se ocupă exclusiv de creșterea fetiței pe care o are alături de "regele manelelor", Anais. 

Acum zâmbește și și-a găsit echilibrul mult-dorit, însă în urmă cu doi ani Beyonce de România a trecut printr-un adevărat coșmar atunci când sânii i s-au necrozat din cauza unei operații nereușite. Beyonce de România a fost la un pas de moarte, în anul 2017, după ce a ajuns de urgenţă la spital, fiind foarte aproape de a face septicemie. Medicul care s-a ocupat de cazul ei a decis de urgenţă să îi taie sânii.

S-a bucurat că a scăpat cu viață

Atunci Beyonce de România a luat decizia de a renunța la silicoane, iar acum se mândrește cu un bust natural, dar nu la fel de generos. Beyonce de România a renunțat la implanturile mamare din cauza numeroaselor probleme de sănătate cauzate de acestea.

”A fost la un pas de septicemie din cauza implanturilor cu silicon. Ca să nu moară, i-au tăiat sânii, i-au scos, definitiv implanturile. Şi, încă o dată o spun, dacă nu era acel medic să îi salveze viaţa, acum eram în doliu. Nu pot să spun prin ce am trecut cu ea. Făcuse o suprainfecţie…. A stat o săptămână în spital la Floreasca, e groaznic. Mă bucur că a scăpat cu viaţă, că e vie, dar prin ce a trecut din cauza impanturilor ălora nu poţi dori niciunui duşman”, a spus mama lui Beyonce de România, la acea vreme.

De atunci blondina a reușit să își recapete încrederea în sine și să fie mult mai naturală, alegând să renunțe la artificiile estetice pentru a se înfrumuseța. A trecut printr-o adevărată spaimă și aceea a fost o adevărată lecție de viață, pe care Beyonce de România nu o va uita toată viața. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro