Imaginile durerii în apartamentul Denisei Răducu! De ce nu mai există nicio oglindă

+3 click pentru
galerie

Imaginile durerii în apartamentul Denisei Răducu! De ce nu mai există nicio oglindă © www.spynews.ro

Imagini dureroase au putut fi văzut de către toți cei din familia Denisei Răducu, în apartamentul regretatei artiste. În ultimele luni de viață, aceasta luase câteva decizii cu privire la lucrurile din propria casă.

Din cauza problemelor de sănătate care au transformat-o, Denisa Răducu a renunțat în primul rând la oglinzile din casă, dar și la geamul mobilei, acolo unde se vedea tot timpul. De asemenea, în dormitor făcuse un spațiu pentru scaunul cu rotile cu care ajunsese să se deplaseze. De asemenea, și-a instalat și aparatura pentru perfuzii, dar a cumpărat și o măsuță pe roți care să o ajute.

Ce a rămas intact? Dulapul cu hainele Denisei Răducu! Artista nu a lăsat pe nimeni să se atingă pe de garderoba ei. Chiar și după ce a murit, rafturile cu hainele Denisei Răducu au rămas intacte. Părinții și cei din familia regretatei artiste vor să îi respecte dorința.

Chiar dacă atât apartamentul, cât și mașina Denisei Răducu i-au rămas surorii ei, Adelina, lucrurile au rămas la fel. "Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață. Nu îl vom închiria niciodată, nu cred că cineva ar putea să aibă grijă de toate lucrurile Denisei așa cum ar fi necesar. Apartamentul este plin de amintiri și nu vom renunța la ele, chiar dacă pierdem bani. De vândut nici nu se pune problema", a spus Florian, soţul Adelinei. 

Vă reamintim că regretata Denisa Răducu s-a stins din viață pe data de 23 iulie 2017, după câteva luni de luptă cu o boală grea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro