În cele din urmă s-a aflat adevărul! Ce pensie are, de fapt, Viorel Lis

+3 click pentru
galerie

În cele din urmă s-a aflat adevărul! Ce pensie are, de fapt, Viorel Lis © arhivă

Viorel Lis duce o viață liniștită acum la bătrânețe căci, cu ajutorul Oanei, simte din plin că nimic nu-i lipsește. A trăit foarte bine și până acum, a fost un om corect, după câte spune și și-a asumat tot timpul ceea ce a făcut. 

Viorel Lis are numeroase probleme de sănătate, despre care a vorbit în repetate rânduri. Fostul edil al Capitalei se bucură, totuși de o viață liniștită alături de Oana Lis, cea care i-a fost alături în cele mai grele momente și cu care a împărțit și bucurii, dar și multe necazuri. 

Anii au trecut, iar întrebarea de pe buzele tuturor este, în acest moment: ce pensie are Viorel Lis?

Ei bine, într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Viorel Lis a spus adevărul despre pensia lui, care se pare că nu este deloc micuță, așa cum se aștepta toată lumea. Fostul edil al Capitalei are o pensie de nici mai mult, nici mai puțin de 3700 lei, după cum chiar el a mărturisit. 

"Trăiesc cu o pensie de 37 de milioane pe lună. Am avut un apartament pe care i l-am dat Oanei. Tot ceea ce am este o moştenire de la ţară, averea mea", a spus Viorel Lis, pentru Antena Stars.

Viorel Lis, relație rece cu rudele

Mai mult, Viorel Lis s-a gândit deja cui îi rămân bunurile pe care le deține el, după ce acesta va muri. Oanei Lis i-a oferit un apartament și mai are o singură moștenire, o casă la țară. 

Viorel Lis a mărturisit, de asemenea, că nu păstrează legătura cu rudele lui și acestea îl urăsc pe fostul edil al Capitalei. „Îmi doresc să o fac fericită pe Oana în continuare. Îmi doresc ca pe viitor să am o relație mai bună cu rudele. Când va fi să mor, o să mor cu sufletul împăcat” a mai spus Viorel Lis, pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro