În contextul coronavirusului, fostul concurent de la ”Chef la Cuțite”, dispus să ajute spitalele: ”Cred că toți bucătarii ar trebui să facem asta”

Fostul concurent de la ”Chef la Cuțite”, dispus să ajute spitalele © Facebook

În plină pandemie de coronavirus tot mai mulți români, persoane publice sau nu, vin în ajutorul autorităților.

Cei aflați în prima linie de risc de a contacta coronavirusul au tot mai mare nevoie de ajutor. De la aparatură pentru spitale, până la măști, dezinfectanți, mâncare, voluntari se cer din ce în ce mai mult.

Pentru că cu fiecare zi care trece, tot mai mulți români ajung în spitale, aceștia, cât și cadrele medicale au nevoie de hrană. În ajutorul lor, cu riscul de a contacta coronavirusul, un fost concurent al emisiunii ”Chefi la Cuțite”, de la Antena 1, s-a oferit să ajute spitalele care au nevoie de bucătari.

Fără a avea pretenții la bani sau orice altceva, Chef Andries Daniel este pregătit să gătească pentru pacienți și cadre medicale. Ba mai mult, fostul concurent a făcut un apel către toți bucătarii să îi urmeze exemplul, România având acum nevoie de ei.

”Sunt dispus să ajut cantinele spitalelor în caz că nu au personal la bucătărie .. cu drag aș ajuta oamenii în situația în care ne aflăm, fără bani, fără nimic .. pur și simplu .. Cred că noi toți bucătarii ar trebui să facem asta”, a fost mesajul lui Chef Andries Daniel.

Gestul bucătarului a fost apreciat și distribuit de o mulțime de persoane care îl urmăresc în mediul online. Atât el, cât și cei care au distribuit mesajul său, speră ca toți mai mulți bucătari să își ofere talentul, pasiunea și muncă în aceste vremuri grele pe care le trăim. 

”Felicitări pentru inițiativă! În aceste momente orice ajutor este important! Împreună putem face multe! Bravo Chef!”, „Tot respectul!”, ”Daniel, un om cu un caracter deosebit”,  ”Dacă ai nevoie de ajutor dă un semn”, ”Și eu aș putea ajuta la bucătărie”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care îl urmăresc pe Chef Daniel. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro