În izolare, Andreea Marin și-a convins iubitul să facă un pas important: ”Pentru prima dată am făcut-o și pe asta. A fost distractiv și inedit”. Nu mulți bărbați s-ar încumeta la un asemenea gest / FOTO

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin și-a convins iubitul să facă un pas important © Instagram

Andreea Marin se află și ea în izolare alături de fata și iubitul ei. Cei trei petrec clipe minunate împreună. Gătesc, se joacă, citesc, vizionează filme și mai nou, se vopsesc.

Da, da, ați citit bine! Andreea Marin are un look impecabil de fiecare dată. Toate aparițiile ei au fost bine gândire, de la machiaj, coafură, accesorii, până la rochiile elegante și pantofii înalți, diva mereu a strălucit.

Pentru că își permite, dar și pentru că are o imagine de întreținut, Andreea Marin calcă des pragul saloanelor de înfrumusețare, doar că acum, din cauza stării de urgență, vedeta a fost nevoită să recurgă la un gest inedit.

Andreea Marin a recunoscut că își vopsește podoaba capilară încă de când avea 18 ani și tot de atunci niciodată nu s-a lăsat pe mâna amatorilor, doar că acum au venit și aceste vremuri.

Recent, ”Zâna surprizelor” s-a lăsat pe mâinile iubitului pentru a-și reîmprospăta culoarea părului. Și se pare că lucrurile au decurs cum nu se puteau mai bine, căci fosta prezentatoare TV a obținut look-ul pe care și-l dorea.

Așadar, ”zâna” nu a renunțat să arate bine chiar dacă stă în casă și și-a vopsit părul pentru prima dată fără ajutorul specialiștilor. După ce ”procedura” a fost finalizată, diva a ținut să împărtășască totul și cu fanii de pe Instagram.

Acolo vedeta a postat câteva fotografii și le-a povestit fanilor pas cu pas cum a reușit să aibă un look impecabil, chiar în propria locuință, ajutată bineînțeles de iubitul ei.

”Am făcut-o și pe asta: pentru prima data, am vopsit parul acasă, și a ieșit! Parul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, asa că îl vopsesc, iar acum este castaniu cu șuvițe ușor mai deschise decât nuanță de baza, aveam emoții să nu fac o boacană, dar iată ca a fost mai ușor decât mă așteptăm”, așa și-a început Andreea povestea pe Instagram, după care a adăugat și care a fost cea mai mare încercare. Vedeta spune că și-a convins iubitul să o ajute.

”Primul pas și cel mai important este să vă convingeți partenerul de viață să devină stilistul vostru, aveți nevoie de mâinile lui la vopsit. Eu am reușit și în doi chiar a fost distractiv și inedit”, a mai scris Andreea Marin.

Indicațiile vedetei au fost primite cu brațele deschise de cei care o urmăresc. Unii i-au mulțumit pentru sfaturile date, alții s-au amuzat și ei de faptul că iubitul nu i-a spus ”pas” fostei prezentatoare TV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro