În mijlocul pandemiei de coronavirus, o vedetă celebră de la noi a ajuns la spital!

+3 click pentru
galerie

În mijlocul pandemiei de coronavirus, o vedetă celebră de noi a ajuns la spital! © arhiva

În plină pandemie de coronavirus, Ramona Lăzuran a ajuns de urgență la spital. Acum aceasta se află izoltată în casă.

Ramona Lăzuran a avut de momente grele în urmă cu doar câteva zile. După ce s-a jucat cu fata ei, Maya, aceasta a avut parte de un incident neplăcut, care a făcut-o pe aceasta să ajungă de urgență la spital, chiar în plină pandemie de coronavirus. 

Vedeta se juca cu fetița ei, moment în care aceasta a aruncat cu o jucărie de pluș și să evite jucăria pentru a nu o lovi în ochi, Ramona Lazuran s-a lovit cu propria unghie. 

”Stăteam cu Maya și încercând să mai ieșim din rutina asta încercăm să facem tot felul de jocuri ca să socatem copiii din rutină. A aruncat o jucarie de pluș înspre mine, eu din instinct să mă apar mi-am băgat propria unghie în ochi. Din nefericire am ajuns la urgențe. Diagnosticul este o eroziune corneană, mi-a zgâriat corneea. Port o lentilă de protecție, momentan prin care nu vad foarte bine.”, a spus aceasta la Răi da Buni. 

Ce s-a întâmplat la spital?

Raluca Lăzuran a afirmat în direct la Răi da Buni că în aceste momente condițiile din spitalele din România nu sunt foarte bune, iar atunci când a ajuns la camera de gardă nu a primit mască de protecție, deoarece nu mai existau. 

”O lipsă totală de echipamente. Nu aveam măști. Am așteptat în mașină pentru a-mi veni rândul să intru, am cerut o mască și mi s-au spus ca nu au. Nu aveau halate.”, a mai spus ea la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro