În sfârşit, Liviu Vârciu, tătic de băiat. Vedeta este în culmea fericirii

Liviu Vârciu, tătic de băiat © Arhiva

Vestea bombă că Anda Călin este însărcinată pentru a doua oară a luat pe toată lumea prin surprindere. Soţia lui Liviu Vârciu a fost surprinsă de PAPARAZZI SPYNEWS.RO la cumpărături. Burtica frumoasei şatene este destul de mare, semn că în scurt timp cei doi îşi vor strânge în braţe şi cel de-al doilea copil.

În urmă cu puţin timp, Liviu Vârciu a anunţat că este pregătit să devină tătic pentru a treia oară şi că "munceşte" la asta, însă nimeni nu se aştepta ca lucrurile să se întâmple atât de rapid.

Acum cei doi părinţi aşteaptă cu sufletul la gură venirea pe lumea a bebeluşului, însă ceea ce l-a făcut şi mai fericit pe Vârciu este faptul că s-a aflat sexul celui de-al doilea copil.

Apropiaţii artistului au declarat pentru Spynews.ro. că Vârciu este extrem de fericit pentru faptul că Anda Călin îl va face tată de băiat.

Se pare că Anda Călin a reuşit ceea ce nimeni nu a putut face până acum. Astfel, frumoasa şatenă i-a îndeplinit artistului cea mai arzătoare dorinţă.

Da, este adevărat! Marea dorinţă a lui Liviu Vârciu se pare că s-a împlinit. Pentru că mereu a susţinut că îşi doreşte să aibă şi un băiat, pe lângă cele două fete de care se bucură, acum artistul îşi vede visul cu ochii.

În curând, Liviu Vârciu îşi va strânge în braţe primul băieţel, conform spuselor apropiaţiilor celor doi.

Dacă Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oară, pentru Anda Călin este cea de-a doua experienţă în rolul de mamă.

În multe declaraţii pe care Liviu Vârciu le-a făcut, artistul a mărturisit că îşi doreşte un băiat care să îi ducă numele mai departe, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, el este pregătit să adopte un băieţel. Acum nu mai este cazul, pentru că va avea propriul lui băieţel. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro