În sfârşit s-a aflat! Ce salariu are Andreea Esca!

+3 click pentru
galerie

În sfârşit s-a aflat! Ce salariu are Andreea Esca! © Instagram

Salariul Andreei Esca a fost unul dintre subiectele dezbătute cu mult interes de-a lungul anilor. S-au vehiculat tot felul de sume, iar oamenii au vrut să ştie cum stau, de fapt, lucrurile.

Ani la rândul s-a vorbit despre banii pe care îi încasează în fiecare lună Andreea Esca. Ce-i drept, îndrăgita prezentatoare a fost şi ea destul de discretă de fiecare dată, întărind, astfel, şi mai mult curiozitatea.

În urmă cu ceva timp se zvonea că Andreea Esca ar câştiga lunar între 40.000 şi 50.000 de euro. Nu ştim dacă aşa a fost, pentru că vedeta nu a recunoscut niciodată. Ulterior, noile informaţii legate de leafa sa arătau că, de fapt, aceasta ar câştiga 5.000 de euro pe lună, după ce şefii ar fi decis să-i scadă salariul.

Ce-i drept, diferenţa dintre cele două sume vehiculate este extrem de mare, ceea ce nu poate decât să ne facă să gândim că adevărul este undeva la mijloc. Oricum ar fi, însă, Andreea Esca a evitat să ofere un răspuns la această întrebare, lăsându-şi fanii în continuare.. în ceaţă.

"Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am şi bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului astfel încât toată lumea să meargă bine", a spus Andreea Esca, în urmă cu ceva timp.

Andreea Esca, venituri suplimentare

Dar să nu credeţi că Andreea Esca trăieşte doar cu banii pe care îi câştigă de la ştiri, pentru că simpatica jurnalistă are şi diverse contracte de imagine, dar şi diferite afaceri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro