Încă o graviduţă în showbiz, la început de an. Anca Bucur, Miss Fitness Universe, este însărcinată din nou

+3 click pentru
galerie

Încă o graviduţă în showbiz, la început de an. Anca Bucur, Miss Fitness Universe, este însărcinată din nou © Instagram

Bucurie mare în viaţa Ancăi Bucur. Îndrăgita antrenoare de fitness este însărcinată şi va deveni mămică pentru a doua oară peste câteva luni.

Anca Bucur a început anul 2020 cum nu se poate mai frumos. Antrenoarea de fitness, care a câştigat şi titlul de Misss Fitness Universe, este în al nouălea cer, pentru că peste doar câteva luni îl va putea strânge la piept pe cel de-al doilea copil al său.

Anca Bucur şi soţul său sunt în culmea fericirii şi nu-şi mai încap în piele de împlinire după ce au aflat că familia li se va mări. În plus, Anca Bucur şi soţul ei şi-au dorit foarte mult să devină părinţi, din nou, iar dorinţa li s-a îndeplinit la mai puţin de doi ani de când au simţit pentru prima dată acest sentiment.

Anca Bucur nu a vrut să dezvăluie încă sexul copilului, precizând că vrea să mai aştepte puţin până când va da această veste şi prietenilor săi.

''Soţul este foarte încântat, suntem foarte fericiţi, ne-am dorit lucrul acesta. Aşteptăm să se întâmple, suntem emoţionaţi. Ni se pare că acest lucru ne uneşte şi mai tare. L-am anunţat şi cel mic. El este foarte sociabil şi îmi place cum interacţionează cu copiii. Cred că va fi bine'', a spus Anca Bucur la o emisiune tv.

Anca Bucur a devenit mamă pentru prima dată în septembrie 2018

Anca Bucur a devenit mamă pentru prima dată la începutul toamnei, în 2018, atunci când l-a adus pe lume pe băieţelul ei. Antrenoarea de fitness şi soţul său sunt căsătoriţi din 2013, iar anul acesta, la şapte ani de la nuntă, vor face cunoştinţă cu cel de-al doilea copil al lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro