Incendiu la concertul lui Dani Mocanu! Vestea care i-a panicat pe fani

+3 click pentru
galerie

Incendiu la concertul lui Dani Mocanu! Vestea care i-a panicat pe fani © Facebook

Momente de panică pentru fanii lui Dani Mocanu! Artistul a anunțat că unul dintre concertele sale a fost anulat, din cauza „unui incendiu”.

Concertul cu pricina a avut loc într-un celebru club din Centrul Vechi. Mai exact, într-un club de striptease, acolo unde avea programat un concert, vineri seara.

Dani Mocanu, amenințare de incendiu

Toți cei prezenți la eveniment s-au trezit în beznă, iar panica doar s-a accentuat atunci când au observat fum ieșind din sistemul de ventilație.

Așadar, Dani Mocanu și-a anunțat fanii, pe contul oficial, că nu se va mai ține spectacolul.

„Evenimentul a fost anulat din cauza unui incendiu. Revenim nu detalii...”, a fost mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani.

Reacția organizatorilor

Ulterior, șefii clubului au oferit și o reacție, în care explică ce s-a întâmplat, de fapt.

„Pentru a lămuri noi înainte de alții... Treaba cu Dani Mocanu este foarte simplă: am avut o problemă la sistemul de ventilație, a ieșit fum, au venit organele abilitate bineînțeles și televiziunile pentru o știre ”la cald”. Dar, surpriză: nu era cald nici la propriu nici la figurat! Ne pare rău, sperăm să nu fi fost ceva premeditat, iar dacă situația stă cum au spus cei în măsură să își dea cu părerea, înseamnă doar că s-au încins niște conductori și s-au ars. Și cum concert fără lumină nu se poate, s-a anulat.

Dragii fani ai lui Dani Mocanu, nu vă faceți griji deoarece Dănutzul vostru e bine mersi, probabil la vreu spritz”, au scris șefii clubului.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro