Îndrăgita actriţă din Sacrificiul va deveni părinte pentru prima dată: "Îmi doream să fiu o mamă tânără"

+3 click pentru
galerie

Oana Cârmaciu, tânăra actriţă din serialul fenomen de la Antena 1, "Sacrificiul", va deveni mamă pentru prima dată la doar 26 de ani.

Frumoasa şatenă este însărcinată în şase luni, însă acest lucru nu a împiedicat-o să revină pe platourile de filmare ale seriaului Sacrificiul, acolo unde are unul dintre cele mai importante roluri. Şi pentru că viaţa i-a făcut o aşa mare bucurie, scenariştii au fost nevoiţi ca Oana să devină mamă şi în film, astfel că şi Ioana Popescu, personajul interpretat de vedetă, va aduce pe lume un copil.

Deşi are doar 26 de ani şi o carieră în plină ascensiune, Oana nu a plănuit să rămână însărcinată, însă s-a întâmplat, iar acest lucru nu a putut decât să o bucur pe frumoasa actriţă, mai ales că cele şase luni au fost extrem de uşoare şi frumoase pentru viitoarea mămică.

"Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă știu că îmi doream să fiu o mamă tânără și la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani și părea că nu știu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi. Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunțate, așa că nu pot decât să fiu foarte fericită. Fiecare zi e o experiență nouă și interesantă și am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puțin pe parcursul sarcinii până acum", a declarat Oana Cârmaciu, conform viva.ro.

Nu ştim dacă Oana are parte de o sarcină extrem de uşoară pentru simplu fapt că şi-a dorit un copil sau pentru că Universul este e partea ei, cert este că această perioadă îi prieşte din plin actriţei. Pare mai frumoasă ca niciodată, cu chipul strălucitor şi mereu cu gândul la bebeluşul pe care peste doar câteva luni îl va strânge în braţe şi care îi va umple sufletul de bucurie.

Oana spune că nu s-a simţit deloc rău, nu a avut pofte extreme, ci doar se bucură de ceea ce îi oferă sarcina zi de zi.

„Nu am făcut victime în jurul meu, nu merge nimeni la 4 dimineața după un fruct pe cale de dispariție care poate crește doar într-o pădure tropicală pentru că eu nu pot trăi dacă nu-l mănânc în acel moment. Cât timp am mereu ceva dulce prin casă, toată lumea e în siguranță. În rest, nu am renunțat la nicio activitate pe care o aveam și înainte. Sunt foarte multe senzații și sentimente pe care nu le pot descrie și pe care nu cred că le-aș fi putut trăi prin niciun fel de altă experiență. Cât despre Ioana, personajul pe care îl interpretez în Sacrificiul, a rămas gravidă datorită mie, nu cred ca era în plan, dar n-am primit reclamații, pare fericită cu ce i se întâmplă. Așa am deschis un nou capitol și în viața ei și a multor oameni din jurul ei", a mai declarat Oan Cârmaciu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro