FOTO / Cum arată inelul de logodnă al Geaninei de la „Insula Iubirii”. Costas a scos din buzunar o avere pentru el!

+4 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată inelul de logodnă al Geaninei de la „Insula Iubirii”. Costas a scos din buzunar o avere pentru el! © Instagram.com

În urmă cu puțin timp, Geanina și Costas de la „Insula Iubirii” au ales să se căsătorească civil în cadrul unui eveniment restrâns, iar la numai câteva ore, Geanina a arătat internauților și burtica ei de graviduță!

Și, pentru că toată lumea era curioasă cum arată inelul de logodnă al Geaninei de la „Insula Iubirii”, bruneta a postat pe contul ei de Instagram prima fotografie cu bijuteria specială pe care a primit-o de la Costas și se pare că fostul concurent de la Insulă nu s-a zgârcit deloc atunci când a venit vorba de „Gecuța” lui. 

Inelul de logodnă pe care Geanina l-a primit de la Costas este unul din aur galben, plin cu pietre prețioase și diamant, pesemne că nu a scos puțini bani din buzunar, pentru a-l achiziționa!

Geanina și Costas s-au căsătorit civil pe 18 octombrie

Pe 18 octombrie, în cadrul unui eveniment restrâns, Geanina și Costas de la „Insula Iubirii” s-au decis să își unească destinele în fața ofițerului de Stare Civilă. La numai câteva ore de când au făcut publice fotografiile de la cununie, Geanina a postat și prima fotografie cu burtica de graviduță, asumându-și sarcina. 

Geanina și Costas, relație controversată

Geanina de la „Insula Iubirii” este însărcinată în 7 luni și urmează să aducă pe lume un băiețel. Cei doi au avut o relație extrem de controversată, căci au ales să plece separat din Thailanda, dar ulterior s-au împăcat în România și se pare că iubirea adevărată a învins. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro