Informaţii exclusive! Cum s-au despărţit, de fapt, Bianca şi Tristan. A fost o scenă urâtă în public şi noi vă relatăm tot

+4 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate şi-au spus "adio" © Spynews

Am aflat ce s-a petrecut între Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, când şi-au spus "adio", dar şi cum s-au despărţit, de fapt. Fiecare dintre ei este singur de aproximativ două săptămâni, atunci când frumoasa blondină a decis să vrea să pună punct relaţiei.

Totul s-a întâmplat într-un restaurant de lux din Primăverii, acolo unde cineva a fost martor la discuţia celor doi, fiind foarte aproape de masa lor. Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate au plecat împreună spre restaurant, cu una dintre maşinile lui scumpe, dar s-au întors separat acasă, căci atunci a fost sfârşitul relaţiei lor. Blondina a fost cea care a deschis discuţia despre viitorul relaţiei lor şi a afirmat faptul că şi-ar dori să să despartă, dorinţă ce i-a fost îndeplinită imediat.

Tristan Tate nu a stat pe gânduri şi nici nu a încercat să schimbe situaţia în vreun fel. I-a transmis Biancăi Drăguşanu că el nu pierde timpul şi nici nu are de gând să-i spună cuvinte fără sens, astfel că i-a cerut vedetei să plece cu un taxi acasă, pe un ton nu foarte prietenos. 

Contactată de reporterii www.spynews.ro, Bianca Drăguşanu a confirmat despărţirea de Tristan Tate şi a dezvăluit cum a decurs discuţia dintre ei, la restaurant, acolo unde şi-au vorbit ultima dată. 

"Da, la un restaurant ne-am despărţit, aşa e. Înainte să ne despărţim, am avut discuţii, pentru mine era premeditată asta cu despărţirea, la modul... nu a fost prima oară. Am avut discuţii. Tot i-am zis că nu mă regăsesc, nu mă recunosc, nu mă face fericită, nu îmi mai place. De atunci ne-am promis că o să fim civilizaţi şi nu o să mai vorbim unul de altul", a spus Bianca Drăguşanu în exclusivitate pentru www.spynews.ro. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro