Informaţii exclusive! Cum s-au despărţit, de fapt, Bianca şi Tristan. A fost o scenă urâtă în public şi noi vă relatăm tot

+4 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate şi-au spus "adio" © Spynews

Am aflat ce s-a petrecut între Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, când şi-au spus "adio", dar şi cum s-au despărţit, de fapt. Fiecare dintre ei este singur de aproximativ două săptămâni, atunci când frumoasa blondină a decis să vrea să pună punct relaţiei.

Totul s-a întâmplat într-un restaurant de lux din Primăverii, acolo unde cineva a fost martor la discuţia celor doi, fiind foarte aproape de masa lor. Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate au plecat împreună spre restaurant, cu una dintre maşinile lui scumpe, dar s-au întors separat acasă, căci atunci a fost sfârşitul relaţiei lor. Blondina a fost cea care a deschis discuţia despre viitorul relaţiei lor şi a afirmat faptul că şi-ar dori să să despartă, dorinţă ce i-a fost îndeplinită imediat.

Tristan Tate nu a stat pe gânduri şi nici nu a încercat să schimbe situaţia în vreun fel. I-a transmis Biancăi Drăguşanu că el nu pierde timpul şi nici nu are de gând să-i spună cuvinte fără sens, astfel că i-a cerut vedetei să plece cu un taxi acasă, pe un ton nu foarte prietenos. 

Contactată de reporterii www.spynews.ro, Bianca Drăguşanu a confirmat despărţirea de Tristan Tate şi a dezvăluit cum a decurs discuţia dintre ei, la restaurant, acolo unde şi-au vorbit ultima dată. 

"Da, la un restaurant ne-am despărţit, aşa e. Înainte să ne despărţim, am avut discuţii, pentru mine era premeditată asta cu despărţirea, la modul... nu a fost prima oară. Am avut discuţii. Tot i-am zis că nu mă regăsesc, nu mă recunosc, nu mă face fericită, nu îmi mai place. De atunci ne-am promis că o să fim civilizaţi şi nu o să mai vorbim unul de altul", a spus Bianca Drăguşanu în exclusivitate pentru www.spynews.ro. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro