Când se mărită Inna. Artista a dat totul din casă

+3 click pentru
galerie

Când se mărită Inna. Artista a dat totul din casă © Instagram

Multe dintre vedetele noastre şi-au pus pirostriile, altele se pregătesc de marele moment, dar mai sunt câteva care nu au niciun gând de măritiş. Spre exemplu Inna. Artista a dezvăluit că nu se vede mireasă niciodată şi a ales să vorbească deschis despre acest subiect, potrivit Antena Stars.

De ce nu vrea artista să se mărite

Întrebarea asta, cu siguranţă, stă pe buzele multor oameni. Să ai sute de mii de fani, concerte în toată lumea, proiecte muzicale de succes şi o carieră în plină ascensiune, ce să mai, o viaţă perfectă, dar să nu te gândeşti la măritiş. Fanii au rămas uimiţi de afirmaţia Innei, care a explicat cum stau lucrurile în viaţa sa.

Invitată la nunta Andreei Bălan şi surprinsă de numărul mare de invitaţi, Inna a spus că ei i-ar fi teamă să aibă atât de multă lume la nuntă, tocmai pentru că simte că nu ar putea să facă fa'[ tuturor invitaţilor şi, mai ales, să socializeze cu fiecare în parte. Dar, chiar dacă nu se vede îmbrăcând rochia albă de mireasă, Inna este decisă să-şi întemeieze o familie.

"Nu mă văd mireasă, ce s-a întâmplat azi aici a fost mai mult. Am o familie deja, eu locuiesc cu părinţii mei, încă, dacă vă vine să credeţi. Îmi doresc şi copii, îmi doresc ce îşi doreşte orice om", a spus Inna la Star Matinal.

Cum reuşeşte Inna să se menţină în top

Inna este una dintre cele mai bune artiste din România, dar şi din afară. Artista a reuşit să ducă numele ţării noastre mai departe şi este iubită de toată lumea. Dar care este cheia succesului? Muncă, muncă şi iar muncă. Artista nu pierde noţile prin cluburi, preferă relaxarea şi liniştea naturii, astfel că în acest fel rezultatele nu au cum să nu apară.

"Nu pierd nopţile, singurele nopţi când dorm târziu sunt când am concert. Clubul este ce fac eu şi nu ar mai fi o distracţie pentru mine. Mie îmi place opusul clubului, parcul, să nu fac nimic, să nu cante muzica. Nu pierd nopţi şi asta mă ajută să îmi duc proiectele la bun sfărşit", a spus Inna la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro