Inna, dezbracată pe internet. Artista a încins mințiie bărbaților cu o fotografie indecentă

+3 click pentru
galerie

Inna, dezbracată pe internet. Artista a încins mințiie bărbaților cu o fotografie indecentă © instagram

Inna reușește să aibă milioane de admiratori, dar asta nu se întâmplă doar muzicii pe care o face. Artista are un corp cu care face senzație, iar cu fotografia pe care a postat-o recent pe contul său de socializare a reușit să sucească mințile bărbaților. 

Inna este de-a dreptul fenomenală. Nu spuneam doar în privința vocii pe care o are, dar și a corpului foarte bine lucrat cu care se afișează pe internet. Fanii sunt în delir la fiecare apariție, iar vedeta știe aceast lucru, așa că mereu reușește să suceasă mințile bărbaților cu fotografii care mai de care. De curând, cântăreața a postat o poză în care este mai mult dezbracată decât îmbrăcată. Vedeta este super sexy. Poartă o pereche de bikinii, dar sutienul lipsește cu desăvârșire. În schimb, a fost destul de atentă să nu arăte totul pe internet, așadar și-a ascuns sânii cu mâinile, iar pe umeri poartă o geacă de piele. 

Cum reuşeşte Inna să se menţină în top

Inna este una dintre cele mai bune artiste din România, dar şi din afară. Artista a reuşit să ducă numele ţării noastre mai departe şi este iubită de toată lumea. Dar care este cheia succesului? Muncă, muncă şi iar muncă. Artista nu pierde noţile prin cluburi, preferă relaxarea şi liniştea naturii, astfel că în acest fel rezultatele nu au cum să nu apară.

"Nu pierd nopţile, singurele nopţi când dorm târziu sunt când am concert. Clubul este ce fac eu şi nu ar mai fi o distracţie pentru mine. Mie îmi place opusul clubului, parcul, să nu fac nimic, să nu cante muzica. Nu pierd nopţi şi asta mă ajută să îmi duc proiectele la bun sfărşit", a spus Inna la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest