Acum este o artistă internațională, dar are origini modeste! Imagini inedite cu Inna, la debutul în muzică. FOTO

+5 click pentru
galerie

Este una dintre artistele de la noi care se poate lăuda cu o carieră internațională. Și ce carieră! Inna este cunoscută peste tot în lume, însă a pornit, ca mulți alți artiști, de jos.

Pentru cei care nu își amintesc de zilele de dinainte de faimă, iată imagini „de arhivă”, cu Inna, de pe vremea debutului său în showbiz.

Inna, la un pas de leșin pe scenă

Inna călătorește în cea mai mare parte a timpului și este mereu pe fugă, somnul este mereu puțin și face sacrificii enorme pentru a-și bucura fanii cu prezența ei pe scenă, în întreaga lume. Cu toate acestea, Inna a întâmpinat probleme serioase la unul dintre concertele sale, atunci când a fost la un pas de a ajunge la urgențe. 

„Nu am avut căderi de calciu, o singură dată am avut un concert în Maroc și eram foarte răcită, aveam infecție în gât și a fost crunt...Era și 16 octombrie, ziua mea, am fost pe scenă. A fost unul dintre cele mai frumoase concerte. 

Nu pot să zic că am ajuns la urgențe, nu am ajuns de prea multe ori la urgențe pentru că sunt o persoană puternică, îmi revin repede. Nu am avut niciodată asta, să renunț. La concert am fost atât de fericită...Lămâie, ceai cald, gargară cu sare și a trecut”, a spus Inna.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro