Inna, mai bogată ca Ilie Năstase! Câți bani are artista în conturi

Inna, ai bogată ca Ilie Năstase! Câți bani are artista în conturi © Instagram

Inna a reușit să devină una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional. Vedeta a simțit gustul celebrității în urmă cu câțiva ani și de atunci a fost de neoprit.

Are concerte pe bandă rulantă și fani în toată lumea, iar ambiția și talentul și-au spus cuvântul pentru că în prezent Inna este mai bogată decât Ilie Năstase, potrivit unui top realizat de site-ul CelebrityNetWorth, al celor mai înstărite vedete din lume.

Așadar, Inna a reușit să strângă în conturi nu mai puțin de 20 de milioane de dolari, la doar 33 de ani. Potrivit aceluiași top, Ilie Năstase are doar 15 milioane de euro. În fruntea listei se află Ion Țiriac, cu două miliarde dolari.

Cât cere Inna la un concert

Inna se bucură de un succes colosal și susține concerte pe bani mulți, chiar și în România. Tarifele în România sunt ceva mai mici decât în alte țări din lume, dar organizatorii tot trebuie să scoată din buzunare câteva mii de euro pentru a o aduce pe artistă în fața publicului.

Inna cere, pentru un concert ce durează aproximativ 40 de minute între 15.000-20.000 de euro, însă au fost situații în care suma a ajuns chiar și la 35.000 de euro. Totodată, Inna are și câteva pretenții atunci când este solicitată la un eveniment. Cântăreța vrea să stea doar la hoteluri de cinci stele, indiferent de oraș, atât ea, cât și echipa ei, care e formată din 16 persoane. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro